- Член од
- 16 април 2008
- Мислења
- 2.526
- Поени од реакции
- 2.380
Брат од оваа беда што ја гледавме ништо повише не може да не изнервира.Не замарајте овде, пуканките и паркирајте се у фан клуб Манчестер.
П. С. Јухухухуухухнајтед
Брат од оваа беда што ја гледавме ништо повише не може да не изнервира.Не замарајте овде, пуканките и паркирајте се у фан клуб Манчестер.
П. С. Јухухухуухухнајтед
Абе абе, ве урочив излеа мме...Група Х
1. Псж
2. Лајпциг
3. М. Јунајтед
Зошто му се исмејуваш на господинот од Лајпциг?Овој црнецот од Лајпциг како ќе ја посереше на крај
Издржаа на крај, јас сум изненаден искрено, очекував на 3-2 целосно да капитулираат,а и изгледаа така, преплашени, нозете пресечени, не фалеше многу.
Јунајтед сега се силен конкурент во ЛЕ, фали и Реал и ете ти мини ЛШ.
Затоа што сум на форум, а не официјално делегирано лице од УЕФА на натпревар.Зошто му се исмејуваш на господинот од Лајпциг?
Зошто го нарекуваш така? Не ти беше малце целиов скандал од пред неполни 2 саати? Уште ова фали и тука? Што сакаш, намерно праиш за Рики, Донев, Пеџа и вистинскиот плав да го напуштат форумов? м?
Тоа ли ти е намерата?
Срам да ти е.
ако ситуацијата е обратна, пример белец меѓу 10 црнци и судииве дискутираат дај му црвен на сирењето, ќе се прекине ли утакмицата.Моментално во студиото на Скај, црниот човек кажува дека немало да се навреди ако некој дошол во собата и го ословил како црниот човек. Па вие видете.
А да и Махахахаханчестер ехехехех.
Зависи од сирењето, има различни бои, дури и плаво.ако ситуацијата е обратна, пример белец меѓу 10 црнци и судииве дискутираат дај му црвен на сирењето, ќе се прекине ли утакмицата.
Олехехехе
Не. Вика зошто на пример за него нема да кажеш the white guy, а за овој викаш the black guy.Па јас од сите 1 пати што го гледав видеото со Демба Ба како да чув дека му вика на 4-от судија додека се објаснуваа дека кажал the black guy, а требало да каже this black guy...![]()
Дај некако нека акне некој метеор да не снема ко планета, не иде веќе со овие срања за педери, црнци, кур се тресе. Се да им ебам ја нивно.