Го пуштив утрово, ама син ми има онлајн часови и не можев да се сконцентрирам. А за ова треба концентрација.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го пуштив утрово, ама син ми има онлајн часови и не можев да се сконцентрирам. А за ова треба концентрација.
Многу опасен си бил ти,гледам и потерница од 50е.си распишал по мене.Тражи се жив или мртавeve sega se vkluciv i sto gledam Dno od covek si bil be ti , ako sakas dojdi vo zivo ke gledas kako raboti pa ti si bil bezobrazen manipulator da si igraes so slikive moi da \gi fotosopiras pa ti si seljacina golema nemas druga rabota i si igrae majtap ovde , jas ne sum manipulator a ti toj Zlatko mzoe doma da si go noses ili kaj nego da mu otides pa da sis e raduvate na aparaturata na usisi na izduvi na copove mopove pa da si pravete eksperimenti so negovata klima i da se raduvate kolku slabo torse i kolku mnogu gree , ti nemas gram mozok ovde si samo za da igraes majtap jas sum kazal nikoj ne vregam ama ova ne e za prostuvanje
ti sigurno na sliki ne veruvas ama toa si e tvoj problem
Luge bas bi sakal da mu go vidam suratot na ovaa #micko88 bas me interesira koj stoi pzoadi ovoj profil eve davam 50 evra da doznaeme koj e pozadi ovoj profi sramota od covek si bil be ti ti najverovatno vo p0odmornica si napraven pa se ti ode naopacku i brojki i sliki.
samo eden sbor od podaleku od takvi kako tebe MRS
.Кога ќе ме го видиш суратов, сурат во сурат на мегдан ќе ми излезеш или со клуч колата ќе ми ја изгребеш.Кога тогаш со таков однос ќе налеташ на некој како што заслужуваш па после ќе плачеш.Со оглед на тоа дека имаш многу постови слични на рекламите од Топ Шоп
ме заинтересира колку имаш температура на издув,и јас да знам и другите да знаат па ако проценам дека е добра климата можеби ќе си купам и јас.Сликите јавно си ги објавил така да достапни се на цел свет а јас ги преправив со целСпред мене добар филм си има добро раскажување и тоа е разлика помеѓу добар режисер и просечен. Уште па ако нема некоја суштина и не кажува ништо... Ако не уживам додека го гледам, зашто би го гледал 5 пати?Го изглеав овој тенет, го пратев доста и мислев дека генерално сум ја разбрал приказната. Сеа изглеав неколку клипчиња и сватив дека и не сум разбраш нешто многу. Вака коа ќе ти изџвака некој интересна замисла за филм, уникатно сценарио. Али дали реално е квалитетен филм ако треба некој да ти го објаснува или да го изглеаш 5 пати за да го сватиш?
Ова ако ти е одличен филм...Одличен Тенет![]()
Какви гледаш?Ова ако ти е одличен филм...
Ваков просек од филм ме потсети зошто да не гледам рандом нови оверхајпнети филмови.
Очај, дно дна од филм залудно потрошени 150 минути.
Имдб топ 250 подолго време само од таму бирам. И од 170 филма изгледано од листата само 2-3 дали се погодиле да не ми се допаднат.Какви гледаш?
Типичен Нолан филм, нема на секој да му се погоди. Ако му ги имаш гледано и претходните, си знаел точно што да очекуваш.Ова ако ти е одличен филм...
Ваков просек од филм ме потсети зошто да не гледам рандом нови оверхајпнети филмови.
Очај, дно дна од филм залудно потрошени 150 минути.
Гледани ми се скоро сите претходни негови ама овој за мене ми е ептен провидно клише веќе видено срање.Типичен Нолан филм, нема на секој да му се погоди. Ако му ги имаш гледано и претходните, си знаел точно што да очекуваш.

Ја само што го изгледав по 3 пат во рок од 9дена, 150мин ми поминаа како 30 минути.
Знаат какви филмови прави Нолан и пак ги гледаат и викаат еј срање тешко хехе
уште 6 пати си го пушти во наредните 9 дена.Ај олабај се малце пушти некој филм изглеј...на мочање да отиде чоеков бараш да ти поднесе извештај?....и вероватно сензорот на твојата Митсу ке го детектира тоа движење? ти ептен си забегалПо ова претпоставувам имаш добра изолација и намалено движење тој период во просторијата?
Знаат какви филмови прави Нолан и пак ги гледаат и викаат еј срање тешко хехе
Ако му ги имаш гледано и претходните, си знаел точно што да очекуваш.
Скоро сите филмови ми се гледани од Нолан
Following 8/10
Memento 9/10
Insomnia 7/10
Batman Begins 8/10
Prestige 8/10
The Dark Knight 8/10
Inception 9/10
The Dark Knight Rises 9/10
Interstellar 11/10
Dunkirk 8/10
Tenet 7/10
Вака од око просек некаде 8.5
Тенетов е... просечен ко Инсомниа очигледно.
Под „знаат какви филмови прави Нолан“ можеби подразбирате комплциирани/нелинеарни ама солиден број на филмови и не му се баш такви.
Сите филмови на Нолан кои се комплицирани барем имаат одлична приказна, врв ликови, маестрални ефекти... Тенет немаше ниту една од овие работи. Тенет е само комплициран филм на Нолан кој не успева да ги долови поентите кои јас ги барам во филмовите, а сите негови други филмови го направиле тоа, на еден или друг начин. Кастингот беше убедливо најлош.
Шо те боди сеа тебе?!Ај олабај се малце пушти некој филм изглеј...на мочање да отиде чоеков бараш да ти поднесе извештај?....и вероватно сензорот на твојата Митсу ке го детектира тоа движење? ти ептен си забегал