- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.412
- Поени од реакции
- 118.873
Едноставно, квалитет.шо му фали на овие двата?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едноставно, квалитет.шо му фали на овие двата?.
Кога наредна сезона ќе ја започнеме со 19 бодови од можни 21 во првите 7 кола, ќе видиш што сакам да ти кажам.
Уште 2 бода.Јас само да прашам, уште колку има до 7мо коло?
Од тебе бар не очекувавЈас само да прашам, уште колку има до 7мо коло?
И кај се трите класи над Интер што се, или чекаме да избијат на површина? Пошо до пред 2 години биле 8 класи, сеа се 3, така ти кажа.Од тебе бар не очекував![]()
Да играл у Интер може ќе му изваделе лажен пасош или ќе го направеле помлад.А баш у Јувентус немало да забега со дрога и алкохол, клуб синоним за допинг.![]()
Не знам зашто ама од сите варијанти мислам дека оваа е најдобрата...Да играл у Интер може ќе му изваделе лажен пасош или ќе го направеле помлад.
Да играл у Интер може ќе му изваделе лажен пасош или ќе го направеле помлад.
Да, добра варијанта е фалсификување на документи за да ослободиш место за странец.Не знам зашто ама од сите варијанти мислам дека оваа е најдобрата...
Друго беше изјавата ја извртиле. Не гледам зошто Јувентус го гибнале тука кога можеа директно човеков да го изгорат.Хахахаха види ги од Наполи како ги изгореле Јувенташите, нели некој умрен од Јувентус рече дека ако играл Марадона у Јувентус немало ова да му се деси и да забега со дрогата и алкохолот, па на ова следел одговор од Неапол:
Ако Песото беше во Наполи немаше да се фрли од зграда
![]()
![]()
![]()
![]()