Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Svarno ne mi e Jasno kako Elmas ne igra pred Lozano, ovoj dno dopira.

Колку нереално делува оваа атмосфера од денешна перпектива..да гори Сан Паоло....што ни напрај ова пандемијата да ти ебам и корона и се...се навикнавме да гледаме фудбал како тренинг утакмици да се

Нападот и средината на Милан се средени, секое носење на играч за ПРВА постава може да го наруши балансот а и замените се добри поготово тоа детето Хауге што го земаа...

Едино лев бек замена за Хернандез фали и еден десен бек ама јак за прва постава со Калабрија таму да се јадат...

Сега јас не знам, Милан ги следам вака по резултати, вие си ги гледате и може гледате некоја слабост, вака од страна ми личи дека се страшно уиграни и имаат добра хемија...
Резултати да следиш е едно, а како игра тимот и што фали е друго.

Има замена за лев бек, Далот и лево и десно покрива.

Нема замени за Кесие, Ибра, а фали десно крило за прв тим и дефанзивец.
Хакан ако не продолжи договор треба замена и за него, изведува нешто веќе месец дена.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Резултати да следиш е едно, а како игра тимот и што фали е друго.

Има замена за лев бек, Далот и лево и десно покрива.

Нема замени за Кесие, Ибра, а фали десно крило за прв тим и дефанзивец.
Хакан ако не продолжи договор треба замена и за него, изведува нешто веќе месец дена.

Десно крило колку што знам не ви игра Салемакерс и онај Шпанскиот Варошлија...?..шо му фали на овие двата?....лево се Ребич/Лeao/Хауге...на средина Кеси и Бенансер,Чаканоглу бетон прва постава..и замена освен Тонали кој е?..

Десно крило колку што знам не ви игра Салемакерс и онај Шпанскиот Варошлија...?..шо му фали на овие двата?....лево се Ребич/Лeao/Хауге...на средина Кеси и Бенансер,Чаканоглу бетон прва постава..и замена освен Тонали кој е?..
Mnogu e slab Castileho zatoa se bara nekoe podobro desno krilo, spored spekulaciite pregovaraat za da go donesat Thauvin od Marsej.

Sredina osven Tonali i Krunic, nema drug.

Иначе тренер на Специа е Виченцо Италиано. Заедно со Пирло зеде лиценца сезонава. Пред ова беше тренер (професионално) на Трапани, со нив заврши втор во Серија Ц преку плејоф ги однесе во Серија Б, од тука е вработен во Специа и нив преку плејоф ги однесе во Серија А.

Специја е баш интересна екипа под него, моментално се 14ти на табелата. Ќе биди интересно да видиме каде и како ќе заврши Специа.

Иначе тренер на Специа е Виченцо Италиано. Заедно со Пирло зеде лиценца сезонава. Пред ова беше тренер (професионално) на Трапани, со нив заврши втор во Серија Ц преку плејоф ги однесе во Серија Б, од тука е вработен во Специа и нив преку плејоф ги однесе во Серија А.

Специја е баш интересна екипа под него, моментално се 14ти на табелата. Ќе биди интересно да видиме каде и како ќе заврши Специа.
Мене ми се интересни монца , ќе биде интересно ако некако успеат да се протнат во сериа а годинава... берлускони е доста сериозен со проектов... иако ми е нејасно како се откажа од Милан , као не сум веќе за ова.. за скоро потоа да земе друг клуб у сериа Ш и да инвестира пак... немој некој да ми каже дека му се кусо парите и го продал Милан за да се обогати хехе...

Vecer ako gi tepame na gosti napolitankite, nema ni da me cudi Roma do nova godina da bide prva na tabela. Bez Smalling ke bide zaebano mnogu ama sto e tuka e, ideme na pobeda

529f11b91843e.jpeg

Двајцата заедно имаат еден гол, ни треба играч што ќе има над 10 гола и 10 асистенции цела сезона, а не некој што знае само топката назад да ја врати.

Салемакерс е тимски играч, се труди, ама мора техниката да ја поправи.

Средина фали физички поспремен играч кој ќе има дефанзивни задачи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom