Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе си гледаме..The Lighthouse (2019)
Филмот е мало ремек дело. Со Роберт Патисон и Вилем Дефо во главните улоги, филмот е снимен во црно - бело во квадратен сооднос. Се опишуваат теми од фолклор, мистицизам, божества, нимфи како и мотиви од Едгар Алан По. Дејствието е сместено во крајот на 19 век и самиот начин на дијалог и атмосферата на филмот соодвествуваат со времето кое е прикажано. Ме воодушевува Вилем Дефо со неговите реплики испреплетени со мистицизам како и губењето на разумот на двата одржувачи на светилникот и "вечното прашање" што се наоѓа на врвот од светилникот.
Филмот котира одлично на Rotten Tomatoes со 8.05 оценка. Топла препорака од мене. А вие гледајте си марвеловци и суперхеројчиња.
Прегледај го приврзокот 276389
+1 за No Country For Old MenThere will be Blood е најдосаденот филм евер, проверував на секој 2мин дали е при крај.
И следново ќе има голема реакција осеќам, ама No County for Old Man е преценет. Супер вожња има дур не премине во Мексико, послем тоа филмот нагло успорува и како да трае цела вечност.
The Lighthouse (2019)
Филмот е мало ремек дело. Со Роберт Патисон и Вилем Дефо во главните улоги, филмот е снимен во црно - бело во квадратен сооднос. Се опишуваат теми од фолклор, мистицизам, божества, нимфи како и мотиви од Едгар Алан По. Дејствието е сместено во крајот на 19 век и самиот начин на дијалог и атмосферата на филмот соодвествуваат со времето кое е прикажано. Ме воодушевува Вилем Дефо со неговите реплики испреплетени со мистицизам како и губењето на разумот на двата одржувачи на светилникот и "вечното прашање" што се наоѓа на врвот од светилникот.
Филмот котира одлично на Rotten Tomatoes со 8.05 оценка. Топла препорака од мене. А вие гледајте си марвеловци и суперхеројчиња.
Прегледај го приврзокот 276389
Тенет е само просечен филмBTW
Излезе торент со Tenet па ќе гледаме вечер![]()
Мене ми има претеншс прик моменти, Интерстелар го доживеав како " во историјата на кинематографијата сакам прво јас после Кјубрик", иако филмот добар.Филмовите на Нолан освен триологијата за бетмен се многу збунувачки. Исто така користи една досадна палета бои која се повторува у сеој филм. Палета мртвило би ја крстил.
Инсепшн и ја помислив, башка имаше многу бре туторијали у филмот, потценувачки дури.... истиот фазон и со Тенет сега.Мене Интерстелар тапа ми беше, некое исфорсирано гомно од филм.
(ЕДИТ)
леле уткаааааааааа. На Инсепшн мислев. Интестелар ми беше ок.
Тргајте лајковите. Пред полсат од спиење станав уште нерасонет.