Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Annihilation е на Paramount Pictures, не е на Netflix. Тој имаше само release таму, не е нивна продукција.

Uncut Gems е на А24, исто, не е продукција на Netflix. Само интернационалната премиера му беше на Netflix.

Па и Окја е Plan B продукција па си го напишал Нетфликс филм

ништо елџибити нема у овие филмови што ги зборите, тоа значи дека не се на нетфликс него на друга продукција, нетфликс само ги дистрибуира.

Назад си ти со времето.
Сега у мода е BLM ѕtyle филмови на Нетфликс. ЛГБТ е приказна од 10тите години на 21от век.

Као демек Uncut i Annihilation се лоши филмови

Uncut Gems е солиден филм ама не би рекол одличен. Да не беше одличната глума на Сендлер (и нешто скроз различно од тоа што работел до сега) веројатно брзо ќе го заборавевме. Вака ради Сендлер ќе остане со култен статус.

Annihilation мене со ништо не ме импресионира. За мене просечен и во некој дел досаден филм. Може на второ гледање би ми се подобрил впечатокот ама немам ни желба да му дадам втора шанса.

Uncut Gems е солиден филм ама не би рекол одличен. Да не беше одличната глума на Сендлер (и нешто скроз различно од тоа што работел до сега) веројатно брзо ќе го заборавевме. Вака ради Сендлер ќе остане со култен статус.

Annihilation мене со ништо не ме импресионира. За мене просечен и во некој дел досаден филм. Може на второ гледање би ми се подобрил впечатокот ама немам ни желба да му дадам втора шанса.

Ете тебе и на @SK-92 солиден-просечен ви бил, ете и @MAJA 345 на пола го изгасила
За мене одличен и за останатите подоле

1603991985446.png

1603991918180.png

Attachments

• 1603991857596.png
    1603991857596.png
    33,6 KB · Прегледи: 6
Почина Шон Конери на 90 години.

Нека почива во мир, еден од ликовите што и покрај годините, те удира шок да дознаеш дека починал делуваше ко да е бесмртен.

Човечиште, актериште.

Немам многу зборови, а навистина ги заслужува
:(

RIP :(

Ќе се гледа утре Entrapment еден од неговите последни филмови со Кетрин З. Џонс. го имам гледано на ТВ пред неколку години, и му се спремав одамна, но еве во негова чест, РИП Шон Конери.

Не знам зошто расистите би биле налутени, јас како расист баш уживам во оваа улога, се надевам ниту еден белец актер нема да глуми белец во иднина и дај боже за 50 години од сега децата во школо да мислат дека сите овие биле црнци и во вистински живот.
Погрешни расисти прашувале изгледа дечките од светски популарниот сајт ShadowAndAct :(

RIP Шон Конери... Баш кога полнеше 90 си реков види го, старо фраериште, секоја чест, може и Кирк Даглас ќе го стигне. Ама сепак толку било...

Легенда над легендите. Единствено грешка му било што не прифатил да го игра Гандалф во LOTR трилогијата.
Уф, тешко ова, се криеше од јавноста долги години откако се пензионираше, излезе некоја слика од него пред 5-6 години можеби беше ептен ослабен се гледаше дека е премногу остарен и дека кај и да е father time ќе го победи и него. Супер живот истера.

Исто и со Кристофер Вокен, кога и да го гледам ми изгледа ослабено, само сенка на тоа што беше :(

Ма да..од друга страна не дека и Даглас сениор немаше серија на 10+ години каде делуваше како да е при крај со силите.

Ама ете, го надживеа Мур, човекот што делуваше поприлично здраво и беше полн со енергија

Овие затупени и заостанати - ко да сме 2005-та. Не е доволно храбро.
wont do in 2020.

Све додека не видам Ken Jeong да ја глуми Ана Болен, ќе сметам дека тој историски филм е лишен од расниот и сексуалниот диверзитет. Плус, ај да видиме режисерот дали не е бел маж!

Инаку излезе инфо дека наводно ова била последната слика од Шон Конери, пред една година, на неговиот 89 роденден со син му и неговата девојка

1604230397965.png

Клинт Иствуд и Јоан Колинс се сеуште живи, нека им даде Господ здравје.
Глумци од времето на црно-белиот филм.

Јас како расист уживам да гледам како им сечат глави на црнци на филмови, особено ако причината за тоа е ништо повеќе од тоа да се скрие љубовна афера.

RIP Black Anne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom