ништо елџибити нема у овие филмови што ги зборите, тоа значи дека не се на нетфликс него на друга продукција, нетфликс само ги дистрибуира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Annihilation е на Paramount Pictures, не е на Netflix. Тој имаше само release таму, не е нивна продукција.
Uncut Gems е на А24, исто, не е продукција на Netflix. Само интернационалната премиера му беше на Netflix.
ништо елџибити нема у овие филмови што ги зборите, тоа значи дека не се на нетфликс него на друга продукција, нетфликс само ги дистрибуира.
Као демек Uncut i Annihilation се лоши филмови
Uncut Gems е солиден филм ама не би рекол одличен. Да не беше одличната глума на Сендлер (и нешто скроз различно од тоа што работел до сега) веројатно брзо ќе го заборавевме. Вака ради Сендлер ќе остане со култен статус.
Annihilation мене со ништо не ме импресионира. За мене просечен и во некој дел досаден филм. Може на второ гледање би ми се подобрил впечатокот ама немам ни желба да му дадам втора шанса.

Okja е копродукција на Plan B и Netflix, со буџет од 50 милиони долари. Еве:Па и Окја е Plan B продукција па си го напишал Нетфликс филм

Не знам зошто расистите би биле налутени, јас како расист баш уживам во оваа улога, се надевам ниту еден белец актер нема да глуми белец во иднина и дај боже за 50 години од сега децата во школо да мислат дека сите овие биле црнци и во вистински живот.

Уф, тешко ова, се криеше од јавноста долги години откако се пензионираше, излезе некоја слика од него пред 5-6 години можеби беше ептен ослабен се гледаше дека е премногу остарен и дека кај и да е father time ќе го победи и него. Супер живот истера.RIP Шон Конери... Баш кога полнеше 90 си реков види го, старо фраериште, секоја чест, може и Кирк Даглас ќе го стигне. Ама сепак толку било...
Легенда над легендите. Единствено грешка му било што не прифатил да го игра Гандалф во LOTR трилогијата.
Овие затупени и заостанати - ко да сме 2005-та. Не е доволно храбро.