Ќе се гледа утре Entrapment еден од неговите последни филмови со Кетрин З. Џонс. го имам гледано на ТВ пред неколку години, и му се спремав одамна, но еве во негова чест, РИП Шон Конери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зошто расистите би биле налутени, јас како расист баш уживам во оваа улога, се надевам ниту еден белец актер нема да глуми белец во иднина и дај боже за 50 години од сега децата во школо да мислат дека сите овие биле црнци и во вистински живот.
Уф, тешко ова, се криеше од јавноста долги години откако се пензионираше, излезе некоја слика од него пред 5-6 години можеби беше ептен ослабен се гледаше дека е премногу остарен и дека кај и да е father time ќе го победи и него. Супер живот истера.RIP Шон Конери... Баш кога полнеше 90 си реков види го, старо фраериште, секоја чест, може и Кирк Даглас ќе го стигне. Ама сепак толку било...
Легенда над легендите. Единствено грешка му било што не прифатил да го игра Гандалф во LOTR трилогијата.
Овие затупени и заостанати - ко да сме 2005-та. Не е доволно храбро.
Да. Едно 150.Imate gledano podobar film od The Game ?
Го има гледано некој The Roads Not Taken (2020)? Ми привлече внимание темата на филмот плус гледам има интересна актерска екипа, ама на ИМДБ има слаба оцена. Го побарав ама сега за сега не го најдов на нет, инаку до сега ќе го гледав. Да продолжам да го барам или не вреди за времето?
Повели, жанровски слични на The Game, филмови со плот твист. Рандом редослед.Наброј ми 10
Повели, жанровски слични на The Game, филмови со плот твист. Рандом редослед.
The Others
The Sixth Sense
The Machinist
Primal Fear
The Usual Suspects
The Departed
Vertigo
Shutter Island
The Prestige
Incendies
Бонус
Gone Girl
Gone Baby Gone
Ок ај и Fight Club
И уште неколку надвор од Холивуд.
Не ми се влага у дискусија за Дејвид Финчер.
Dark City - одличен нео-ноар трилер полн со мистерии, со автентична мрачна атмосфера и со одлична кинематографија. Потценет филм кој е инспирација за Матрикс. Топла препорака за секој што го нема гледано, посебно за љубителите на sci-fi дистописки филмови.
Како бе тие ги немаш глеано?Овие 3 обележани не ми се гледани баш ке ги симнам сега.
Слободно пуцај ваква жанровска тематика фала ти
Овие ти се гледани ли ?
![]()
![]()
Автоматски споено мислење:
Филмчиште овој во Вардар 1 го имам гледано и од мене препорака
Uzasen vkus za filmovi druze tolku imam da kazam.Ovde si gi napisal nekolku dobri trileri a drugite sto trebalo da gi dopises si gi zamenil so below average filmovi.Повели, жанровски слични на The Game, филмови со плот твист. Рандом редослед.
The Others
The Sixth Sense
The Machinist
Primal Fear
The Usual Suspects
The Departed
Vertigo
Shutter Island
The Prestige
Incendies
Бонус
Gone Girl
Gone Baby Gone
Ок ај и Fight Club
И уште неколку надвор од Холивуд.
Не ми се влага у дискусија за Дејвид Финчер.