UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Во ред е, не се разбирате, не се разбирате, сепак темава е за ЛШ а не за да си ги мерите за двајца кои се уште се немаат докажано во натпреварувањево.

@HoT _iCe Одамна се таква комплактна и сериозна екипа, владеат у ЛЕ едноставно, со кој и да играат се спремни да изненадат, куп играчи, тренери сменија и пак се на тоа ниво.
Не, сега се посредени од било кога претходно и на повисоко ниво. Со Баерн најдобро се виде тоа.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.621
Поени од реакции
6.425
Ондак моја грешка, не сам ги запазија додуше и ЛЕ не га вреднују много ама според тој што виде, свака част.
Тј Диего Карлос изгледа на много солиднога играча, борбен, јак и плус е брз, интересна опција за сви тимови што им треба појачање у одбрану.
Од тоа што го гледав јас во ЛЕ прошла сезона, Диего Карлос изгледаше ко темпирена бомба. Во секој момент може да очекуваш пенал или црвен картон да направи.

H

HoT _iCe

Гостин
Од тоа што го гледав јас во ЛЕ прошла сезона, Диего Карлос изгледаше ко темпирена бомба. Во секој момент може да очекуваш пенал или црвен картон да направи.
Сакам ги ја такви борбени, боље такв неголи кд ќе га виду Кристенсена сас тј бејби фејс.

Да умре дабогда.
Зашто :D

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Чудна екипа се Севиља, не знаеш на што си со нив. Глеј во Ла Лига губат поени од многу послаби екипи од нив, а кога играат со појаки изгледаат ненормално добро. Мотивацијата игра клучна улога во таа екипа.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.170
Поени од реакции
19.565
Севиља знај само дерби да игра и кога влегуваат како аутсајдер во дуелот, против мали екипи се губат, посебно на гостински терен кога играат.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Познато е колку Видал не ги сака Реал, посебно откако доби незаслужен црвен против нив во полуфинале ЛШ. Секогаш е наапан пред меч со нив. Е сега желбата е едно а реалноста друго... Нормално и јас сум утре за Интер ама мислам дека баш утре Реал ќе се разбуди и нема да си поминат убаво.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.614
Поени од реакции
59.418
Сезонава само 4 пати Нејмар и Мбапе играа заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom