O
ob1
Гостин
Па да де тоа, со што се искурчил карактерно Мбапе за да е уфилман?Уфилман во смисла карактерно, инаку страва играч е, нумеро уно моментално.
Па да де тоа, со што се искурчил карактерно Мбапе за да е уфилман?Уфилман во смисла карактерно, инаку страва играч е, нумеро уно моментално.
Чао пријатно за ова. Санчо, Халанд и Мбапе се две класи над феликс моментално.
Pa ima, i najchesto vregja po mislenja ko tvoite, kaj sho se izjachuvash , onaka do nedogled ko samo ti da gledash fudbal i go razbirash na nekoe vozvisheno nivo i pravish nerealni paraleli. Ko juventus ko otpadna od ajax, nemalo shansi, onaka bilo, vaka bilo.Чао пријатно за ова
Јас одамна сум свесен дека не се дискутира со луѓето тука за фудбал бидејќи сите вријат од експертиза и ако размислуваш различно веднаш си класифициран како идиот ама ова е претеризам....чисто фудбалско непознавање..како и да е нека тера магарето...не за џабе Ставро не дискутира сериозно туку само вреѓа..има причина за тоа
Само мене нема да ме навреди не се секирајPa ima, i najchesto vregja po mislenja ko tvoite, kaj sho se izjachuvash , onaka do nedogled ko samo ti da gledash fudbal i go razbirash na nekoe vozvisheno nivo i pravish nerealni paraleli. Ko juventus ko otpadna od ajax, nemalo shansi, onaka bilo, vaka bilo.
Olabaj malce.
Ami aj da spomnam i deka tochno istipuva deka psg kje osvoi domashna titula.Само мене нема да ме навреди не се секирај...јас не пишам возвишувано туку си давам мислење дека Фелиш е виртуоз со топката и ретко кој млад играч ја има неговата вештина и фудбалско знаење...и кога се правиш паметен и ги спомнуваш Јувентус, спомни дека прогнозирав за Баерн дека ќе изгази уште кога играа со Челзи...ама нормално не одговара за тоа
Премногу си арогантен и мислиш дека секогаш ти со твоето мислење си во право. Зошто не оставиш секој да си размислува како што сака? Впрочем, се гледа дека поголем дел од членовите на форумов се согласуваат со членот што си го цитирал а како што гледам никој не се согласува со твоето мислење. И зошто тогаш ти би бил во право а тој не?Чао пријатно за ова
Јас одамна сум свесен дека не се дискутира со луѓето тука за фудбал бидејќи сите вријат од експертиза и ако размислуваш различно веднаш си класифициран како идиот ама ова е претеризам....чисто фудбалско непознавање..како и да е нека тера магарето...не за џабе Ставро не дискутира сериозно туку само вреѓа..има причина за тоа
Јас можам најарогантен на светот да бидам..ама не ги правам ретардирани другите со поинакво мислење..тука е разликата..нема вска ја прекинуваме дискусијата тука не мислам да се докажвамПремногу си арогантен и мислиш дека секогаш ти со твоето мислење си во право. Зошто не оставиш секој да си размислува како што сака? Впрочем, се гледа дека поголем дел од членовите на форумов се согласуваат со членот што си го цитирал а како што гледам никој не се согласува со твоето мислење. И зошто тогаш ти би бил во право а тој не?
И да, секој тим моментално во светот би одбрал некој од Халанд, Мбапе или Санчо пред Феликс.
Уште го дрвите кој е најдобар младич и талент,да ви каже чичо дека Донарума дебитираше во Серија А за Милан на 16 години и веќе 6 сезони е прв голман на Милан во Февруари ќе полни 22 години а веќе им повеќе од 200 настапи за Милан.
Да ги мочам Фелих,Халанд,Харвец,Санчо и сите останати.
Mене па не ми е јасно зошто Лингард не е спомнат помеѓу младите играчи кои се на пат да станат генерациски таленти.
Стварно не ми е јасно зш Донарума не го спомнувате, прв голман на МИЛАН е.