UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
. Санчо, Халанд и Мбапе се две класи над феликс моментално.
Чао пријатно за ова

Јас одамна сум свесен дека не се дискутира со луѓето тука за фудбал бидејќи сите вријат од експертиза и ако размислуваш различно веднаш си класифициран како идиот ама ова е претеризам....чисто фудбалско непознавање..како и да е нека тера магарето...не за џабе Ставро не дискутира сериозно туку само вреѓа..има причина за тоа

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Чао пријатно за ова

Јас одамна сум свесен дека не се дискутира со луѓето тука за фудбал бидејќи сите вријат од експертиза и ако размислуваш различно веднаш си класифициран како идиот ама ова е претеризам....чисто фудбалско непознавање..како и да е нека тера магарето...не за џабе Ставро не дискутира сериозно туку само вреѓа..има причина за тоа
Pa ima, i najchesto vregja po mislenja ko tvoite, kaj sho se izjachuvash , onaka do nedogled ko samo ti da gledash fudbal i go razbirash na nekoe vozvisheno nivo i pravish nerealni paraleli. Ko juventus ko otpadna od ajax, nemalo shansi, onaka bilo, vaka bilo.

Olabaj malce.

A mozhno e i da ne se razbravme.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Pa ima, i najchesto vregja po mislenja ko tvoite, kaj sho se izjachuvash , onaka do nedogled ko samo ti da gledash fudbal i go razbirash na nekoe vozvisheno nivo i pravish nerealni paraleli. Ko juventus ko otpadna od ajax, nemalo shansi, onaka bilo, vaka bilo.

Olabaj malce.
Само мене нема да ме навреди не се секирај :D ...јас не пишам возвишувано туку си давам мислење дека Фелиш е виртуоз со топката и ретко кој млад играч ја има неговата вештина и фудбалско знаење...и кога се правиш паметен и ги спомнуваш Јувентус, спомни дека прогнозирав за Баерн дека ќе изгази уште кога играа со Челзи...ама нормално не одговара за тоа

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Само мене нема да ме навреди не се секирај :D ...јас не пишам возвишувано туку си давам мислење дека Фелиш е виртуоз со топката и ретко кој млад играч ја има неговата вештина и фудбалско знаење...и кога се правиш паметен и ги спомнуваш Јувентус, спомни дека прогнозирав за Баерн дека ќе изгази уште кога играа со Челзи...ама нормално не одговара за тоа
Ami aj da spomnam i deka tochno istipuva deka psg kje osvoi domashna titula.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Чао пријатно за ова

Премногу си арогантен и мислиш дека секогаш ти со твоето мислење си во право. Зошто не оставиш секој да си размислува како што сака? Впрочем, се гледа дека поголем дел од членовите на форумов се согласуваат со членот што си го цитирал а како што гледам никој не се согласува со твоето мислење. И зошто тогаш ти би бил во право а тој не?

И да, секој тим моментално во светот би одбрал некој од Халанд, Мбапе или Санчо пред Феликс.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Уште го дрвите кој е најдобар младич и талент,да ви каже чичо дека Донарума дебитираше во Серија А за Милан на 16 години и веќе 6 сезони е прв голман на Милан во Февруари ќе полни 22 години а веќе им повеќе од 200 настапи за Милан.
Да ги мочам Фелих,Халанд,Харвец,Санчо и сите останати.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Премногу си арогантен и мислиш дека секогаш ти со твоето мислење си во право. Зошто не оставиш секој да си размислува како што сака? Впрочем, се гледа дека поголем дел од членовите на форумов се согласуваат со членот што си го цитирал а како што гледам никој не се согласува со твоето мислење. И зошто тогаш ти би бил во право а тој не?

И да, секој тим моментално во светот би одбрал некој од Халанд, Мбапе или Санчо пред Феликс.
Јас можам најарогантен на светот да бидам..ама не ги правам ретардирани другите со поинакво мислење..тука е разликата..нема вска ја прекинуваме дискусијата тука не мислам да се докажвам

H

HoT _iCe

Гостин
@Peja989 Пејо у заѓно време спиеш нешто на работу, позајми га акаунт на брата да уведу малце ред бем ти бељу.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Уште го дрвите кој е најдобар младич и талент,да ви каже чичо дека Донарума дебитираше во Серија А за Милан на 16 години и веќе 6 сезони е прв голман на Милан во Февруари ќе полни 22 години а веќе им повеќе од 200 настапи за Милан.
Да ги мочам Фелих,Халанд,Харвец,Санчо и сите останати.
:vozbud:
Стварно не ми е јасно зш Донарума не го спомнувате, прв голман на МИЛАН е.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
:vozbud:
Стварно не ми е јасно зш Донарума не го спомнувате, прв голман на МИЛАН е.
Mене па не ми е јасно зошто Лингард не е спомнат помеѓу младите играчи кои се на пат да станат генерациски таленти.

H

HoT _iCe

Гостин
Иначе, да не ве изненади Севиља, ја сам одушевен колко организирана екипа и колко добро играв од позади пошто ја тога трењера га знам од трололо днови у Реал Мадрид, овој што га виде против Челзи од њима сам фасциниран, машина су, дефнитивно имав шансе да идев бар четврт финале сас оглед колко екипе играв непрепознатљиво и бледо.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Во ред е, не се разбирате, не се разбирате, сепак темава е за ЛШ а не за да си ги мерите за двајца кои се уште се немаат докажано во натпреварувањево.

@HoT _iCe Одамна се таква комплактна и сериозна екипа, владеат у ЛЕ едноставно, со кој и да играат се спремни да изненадат, куп играчи, тренери сменија и пак се на тоа ниво.

H

HoT _iCe

Гостин
Ондак моја грешка, не сам ги запазија додуше и ЛЕ не га вреднују много ама според тој што виде, свака част.
Тј Диего Карлос изгледа на много солиднога играча, борбен, јак и плус е брз, интересна опција за сви тимови што им треба појачање у одбрану.

Kajgana Shop

На врв Bottom