Се сложувам дека е класа играч. Ќе се сложам и дека е најдобар/највлијателен играч во Милан моментално.
Сериозно ме прашуваш што е со хајпот за него? Од секогаш бил арогантен, се правел GOD, едно од најолемите курчала у светот на фудбалот.
Секоја чест како игра на тие години и се тоа но не е најдобар играч у италија како некој што го прават. (Не мислам тука на тебе)
Сфаќам дека си фан на Милан, нормално е да си го поштуеш ептен Ибра. Одлично ја почна сезоната, гол на секој 45мин просек но ќе го задржи тоа темпо? Ќе се носи со играчи како Имобиле, Роналдо па и Лукаку? 38 натпревари, Лига Европа плус. Класата е вечна можеби ама формата ќе падне. На крај на сезона ќе го правиме муабетот. Ако ја сум грешка пеки, ќе си признаам.
Мислев топ 5 да пишам...
На крај на сезона ќе видиме кој колку г+а има на колку утакмици. Не негирам дека е добар Ибра, во одлична форма и сл. Само лани Роналдо и Имобиле над 30 имаа у сезона. Чиро имаше 45г+а, Роналдо 36 г+а.
Сезонава ќе видиме што ќе донесе. После 3 одиграни утакмици во 5 одиграни кола не можеме да судиме.
И Белоти на 4 утакмици има 5 гола и 1 асистенција, и Гомес на 5 натпревари има 4 гола и 2 асистенции, и гаљардини на 2 натпревари има 1 гол и 1 асистенција. Океј, ова за гаљардини е заебанција. Не го сфаќајте озбилно.
Битно ми ја сфати поентата.
Ибра може најдобро ја почна сезоната, ќе видиме како ќе ја продолжи. Јас мислам дека и Роналдо и Лукаку и Имобиле ќе имаат повеќе г+а од Ибра.