- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.466
- Поени од реакции
- 12.007
Шкендија вода да им носи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лошо беше судењето?Значи и лошо судење да добиеш не смееш да им преречеш на судиите? Јазикот за заби и трпи си?
Полошо не можеше да биде. Ги остави Верона да играат копачки фудбал и не им досуди парем 5-6 фаули а на другата страна падавичарот Калиниќ ветер да го дувнеше му даваше фаул. Да им стегнеше два-три жолти на Верона на почеток немаше да ги окуражи да дигаат у воздух. Вака знаејќи дека ќе поминат неказнети цел меч си го изиграа својот сељачки копачки фудбал.Лошо беше судењето?
Или на пример конечно некој судија не наседна на провокациите и притисокот од Јувентус, стандардните фрлања на Мората и Дибала, обидите да се изнудат непостоечки пенали итн. Одлично судеше судијата, имаше и од играчите на Верона обиди да се изнуди пенал ама судијата во ниту еден момент не потклекна. Тоа што Паратичи не е навикнат на таков третман на Јувентус кај судиите е друг муабет.Полошо не можеше да биде. Ги остави Верона да играат копачки фудбал и не им досуди парем 5-6 фаули а на другата страна падавичарот Калиниќ ветер да го дувнеше му даваше фаул. Да им стегнеше два-три жолти на Верона на почеток немаше да ги окуражи да дигаат у воздух. Вака знаејќи дека ќе поминат неказнети цел меч си го изиграа својот сељачки копачки фудбал.
Значи и лошо судење да добиеш не смееш да им преречеш на судиите? Јазикот за заби и трпи си?
Ти ли најде за бисери да збориш бе дворски шуту на темава, монето за поткусурување.Го нема, го нема на темава ама кога ќе се појави е бисер до бисер... Суделе против Јувентус![]()
Се додека игра во просечна екипа ко Тотенхем во моите очи нема да биде светска класа. Или никој не го бара или овој, ако воопшто го бараат, нема гз да иде у појак тим со појак притисок врз себе.Број 1 е.
И така си на темава присутен, ме интересира дали го гледаш англискиот Лукарели, мн силен годинава :$
Џони ја не викам дека од Милан пеналот беше прав, ама брат дај не треди глупости бе.
Како Бенасер иде на Педро кога овој е позади него и уствари Педро го гази Бенасер од позади.
Како бе 50-50 леле уште не ми де верува што прочитав
Али кога више цепидлачимо и се судени двата тоа од Милан беше појче 50-50 пошто шупакот од Рома цела топка ја промаши и влезе у Хакан и му даде прилика на судијата за да компензира