- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.743
- Поени од реакции
- 66.948
Kратко и јасно.Убаво го праша, дали е новинар.
Требаше само да му каже Next please.
Kратко и јасно.Убаво го праша, дали е новинар.
Требаше само да му каже Next please.
И Атлетико и АтлетикооооДај боже и Интер и Реал да испаднат, глупи мртви и ретардирани екипи.
Многу ми се допаѓа што Клоп ко Ферги нр ги ебе 2% во ваква ситуација.Kратко и јасно.
Не дека флопнаа туку реално толку му е силата....освен Ливерпул нормално каде заедно со Баерн моментално делуваат за најспремни екипи.....другите јаки клубој се во слободен пад...некои со поспоро темпо(Сити,Јувентус,Атлетико Мадрид,ПСЖ)...некои со забрзано темпо го допираат дното(Реал и Барселона)..Мене ми е фрапантно како со овој ростер вака ненромално газат, ова е газење на нивото на тоа од 2013та
Со појаки ростери имале послаби сезони, успеаа сега со Суле и муле играчи да освојат ЛШ, еден Гнарби од отпадок фудбалер се претвори во дрим тим кандидат.
Веројатно има улога тука и тоа што грото од другиве „големи“ екипи во Европа тешко флопнаа минатата сезона и почетоков на оваа уште се во флоп mode, ама кур ги боли Баерн за тоа, си ја користат приликата максимално.
Шпанските екипи се материјал за ЛЕ моменталноНе дека флопнаа туку реално толку му е силата....освен Ливерпул нормално каде заедно со Баерн моментално делуваат за најспремни екипи.....другите јаки клубој се во слободен пад...некои со поспоро темпо(Сити,Јувентус,Атлетико Мадрид,ПСЖ)...некои со забрзано темпо го допираат дното(Реал и Барселона)..
Догодина ништо не се знај кога ќе почни нокаут фазата...ама реалноста е дека Шпански шампион уште долго време нема да има...пак некој од Баерн и Англичаните ќе освои.
Во светло на резултатите од прво коло ова делува сосем реално.Псж, Дортмунд или Интер - Барем еден од нив Финале.
Не само ова. Која утка ми е днопертизата за утакмиците... 4 од 16.Во светло на резултатите од прво коло ова делува сосем реално.
Стероиди за време на корона паузата.Мене ми е фрапантно како со овој ростер вака ненромално газат, ова е газење на нивото на тоа од 2013та
Јас се уште мислам дека некој може убаво да ги надене, некој ко Ливерпул, Сити... Премногу високо игра Баерн, не сум убеден дека во двомеч со вакви екипи ко гореспоменатите може да им пројде тоа. А дека се многу јаки тоа стои, Флик создаде ептен победнички менталитет и секоја чест за тоа, пошо реално начека грогиран тим што не знае кај тера.Мене ми е фрапантно како со овој ростер вака ненромално газат, ова е газење на нивото на тоа од 2013та
Пеп моментално не може да надене конец у игла, не па Баерн.Јас се уште мислам дека некој може убаво да ги надене, некој ко Ливерпул, Сити... Премногу високо игра Баерн, не сум убеден дека во двомеч со вакви екипи ко гореспоменатите може да им пројде тоа. А дека се многу јаки тоа стои, Флик создаде ептен победнички менталитет и секоја чест за тоа, пошо реално начека грогиран тим што не знае кај тера.
Ханси Флик е мозокот и клучниот момент, во Германија го сметаат за најдобар и екстремно добар тактичар.Инаку да, и послабата конкуренција има улога, ама сепак си има голема заслуга човекот.Мене ми е фрапантно како со овој ростер вака ненромално газат, ова е газење на нивото на тоа од 2013та
Со појаки ростери имале послаби сезони, успеаа сега со Суле и муле играчи да освојат ЛШ, еден Гнарби од отпадок фудбалер се претвори во дрим тим кандидат.
Веројатно има улога тука и тоа што грото од другиве „големи“ екипи во Европа тешко флопнаа минатата сезона и почетоков на оваа уште се во флоп mode, ама кур ги боли Баерн за тоа, си ја користат приликата максимално.
.
„Појаки се без него“ муабети loading...