UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Ние на ПСЖ гарант му вадиме нерешено кај нив,а може и ќе ги збуфтаме, дома мислам дека е поризична за нас! На крај краева не е важен толку резултатот со нив, него со Лајпциг и со турците!
Кај отиде овој Рик, што се цепеше од смеење на овој пост? Инаку постот е од пред 17 дена, да не речете не сум ви рекол!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.629
Поени од реакции
115.139
Овој ли беше тој најак напад? ЈАД, БЕДА!!!

Што е со трансфериве на ПСЖ? Рафиња, Переира, Флоренци, Моизе Кин и некој си Бејкер. Па вакви трансфери Фулам не прави. Изгледаа секнаа парите на арапот.
За Бејкер коментиравме пред некој ден со Џонтра. Од кај го извадија ПСЖ само они си знаат, две и пол сезони у Јонг Ајакс, 0 настапи за првиот тим на Ајакс, 9 жолти картони, 0 голови, 0 све останато, апсолутно возбудлива кариера.

Не ми е јасен трендот на трупање копачи у екипа, Геје, Ерера, Переира, Паредес, едино Верати знае со топка и Рафиња кој не е материјал за ПСЖ и не може 90 минути да игра. И тоа Верати е дефанзивен плеј, немаат некој креативец ко Де Брујне рецимо, со офанзивни карактеристики. Ебати тоа глупакот Тухел, увек на битни и позаебани утакмици искача со апла умрена средина, затоа никад ништо нема да освои.

Ван Бисака добро го чуваше Мбапе, Рашфорд одличен, до душа цел Јунајтед изигра супер. Рашфорд можеше трагичар да испадне со оглед на тоа дека упропасти две контри у второ, едната на 0-1 кога место да оди сам реши да додава и другата кога закасни со дриблингот.

Дортмунд стандард срамење на гости, Фавре глупакот секад игра поповлечено на гостински терен и секад го јаде, лузер.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Челзи-Севиља вечерва беше типична пријателска утакмица. Никаков ЛШ квалитет.
Лоши пасови, грешки, никаква желба за игра, 0 сериозни шанси и чувство дека играчиве играат за прв пат после подолга пауза.

I dare да се случи нешто полошо сезонава. Сигурно Рен-Краснодар имало поголема жар или ако ништо друго барем добри подавања на играчите од одбраната. Многу лош натпревар. Вообичаено се повторуваат шансите кога има пренос, ама ова беше толку очобол што во 2-3 наврати гледавме повторни снимки од тоа како едната екипа нападнала....ама направила лошо наврлување/подавање и ништо не испаднало од акцијата.
Повеќе од 15 секунди хајлајтс не може да се склопат

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Дечко, едно имам да ти кажам. Ако некогаш во животот не ти оди ништо, ако изгубиш работа и немаш пари, ако те остави љубовта на твојот живот, не очајувај.

Секогаш можеш да направиш милиони со типување на спортски натпревари, специјалност фудбал.
Не сум знаел дека помина шесто коло па ПСЖ не е прв во групата. Ја па мислев само прво коло се играше. За отворањето јбг не бидна денеска, ама има дана за мегдана :P

За спортски типови не се секирај. Види што пишав за Челзи - Севиља. ;)

Од другите вести, Дембеле даде гол. :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.510
Поени од реакции
8.016
Колку се блиску Јунајтед до рекордот за најмногу досудени пенали во календарска година? Сериозно прашувам, ради коронава и праивлава и варови врагови.....сигурно се блиску, барем за рекорд за екипите од топ 5 лигите
Eden povekje penal imate od nas dobieno sezonava, ali da junajted go forsiraat :D

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Колку се блиску Јунајтед до рекордот за најмногу досудени пенали во календарска година? Сериозно прашувам, ради коронава и праивлава и варови врагови.....сигурно се блиску, барем за рекорд за екипите од топ 5 лигите
Абе то е, не само во Англија, туку и низ Европа сите судии се за Јунајтед, помирете се со тој факт, јбг...:(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Eden povekje penal imate od nas dobieno sezonava, ali da junajted go forsiraat :D
Стварно бе, интересен факт е ова без заебанција :D
Ама ми беше за општо од кога се врати коронава имавте некој рекорд, а продолжи и во останатите натпреварувања, сигурно е блиску до рекорд, не ми беше провокација ова :D
Абе то е, не само во Англија, туку и низ Европа сите судии се за Јунајтед, помирете се со тој факт, јбг...:(
Не ми беше провокација постот, 99% од пеналите си беа чисти, јбг, ВАР има, такви се правилат и се по ред, не е само дека за Јунајтед ќе се случува ова, еве и во ЕПЛ секоја втора екипа добива пенал, ама Јунајтед имаше јака серија уште од рестартов на лигава... и поради тоа што многу мечеви ќе се играат (барем така делува од око) може да е блиску до рекорд некој си

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.385
@Марли дој бе овде да мрчиш за да ти кажам шо кур бараш бе ти овде :kuracc:

1 на тикет бајице моја, освен говната Јувентус у европски купови увек форца таљани, посебно со екипи од селска нафурана лига. Екипите од Германија се поселски и од Лацио :icon_lol:
Ќе си се дружиме у Серија А темата пак :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
1 на тикет бајице моја, освен говната Јувентус у европски купови увек форца таљани, посебно со екипи од селска нафурана лига. Екипите од Германија се поселски и од Лацио :icon_lol:
Ќе си се дружиме у Серија А темата пак :D
Кој кур бараш ти овде? :D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Таљанско слабото а бундес појакото првенство според Стелт днОто Рехагел.
Јас играв кец на Лацио, па ти види.

Поумрена екипа од ФК Купи-Продај не постои. Не знам како да објаснам, таму е станато економско биро со фудбалска екипа. Дај Боже да испаднат од Бундес.

Kajgana Shop

На врв Bottom