Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
J.Brown 20.5+
Број 2 играч во нападот на Бостон после Тејтум, очекувам тесна утакмица денес и голема минутажа за Браун, околу 35 минути би требало да помине во игра. Претходната утакмица со многу шут 6/18 истурка до 17 поени, бројот на шутеви очекувам да е толкав и вечерва, се надевам ќе убаци некој шут повеќе и да има 4-6 слободни. Добро игра плејофов 29,20,21,16 во серијата со Филаделфија.

M

Macedon1um

Гостин
Red Star - Le Mans
Le Mans Over 1.5 Goals @ 2.62

Малку поголем ризик тука ама мислам дека вреди, овие Ле Манс се бивши второлигаши лани испаднаа но имаат многу поквалитетен состав од Ред Стар а и од 90% другиве тимови во лига - што значи веројатно имаат амбиции брзо да се вратат во 2ра лига пак. Во првите 2 кола изиграа две нерешени, но и двете беа со голем број на голови 3-3 во гости и последнава 2-2 дома. Од друга страна домаќиниве првата утакмица изиграа 3-5 дома а последнава 1-1 во гости

Со оглед дека се поквалитетен тим веројатно може и 2+0 азиски хендикеп ама поради тапа одбрана сепак ќе одам само на нивниот ефективен напад

Го гледам тенисов Синер - Качанов, овој Синер води 2-0 ама не изгледа баш најдобро повреда има..

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Конта многу лошо игра, едвај го доби првиот сет, во тај брејк. Сервираше за сет на 5-4 и не успеа да го затвори. Вотсон машала, како турте се има направено, газе, меше, мрсничка.
Автоматски споено мислење:

Синер - Качанов и Русувуори - Бедене.
Двете ми идат накај тешки овери. Сите се солидни на свој сервис, не би требало премногу брејкови да има. Посигурна варијанта ми е 4+ сета двете, не гледам како било кој од овие би тепал 3-0.
Браво за оверите, двата ги одиграв. Само ми е страв да не предаде Синер, имаше медикал, сега многу лесно губи поени.

Последно уредено:
M

Macedon1um

Гостин
Браво за оверите, двата ги одиграв. Само ми е страв да не предаде Синер, имаше медикал, сега многу лесно губи поени.
И јас го испратив со дабл ама направив кеш оут со добра добивка уште пред Бедене да израмни, а и овој кога видов медикал и едвај се движи
Дај боже да издржи ама некако не ми се верува, иако е добар за во живо контра него :)

1.jpg
2.jpg

Последно уредено:
Член од
23 август 2015
Мислења
252
Поени од реакции
448
Рокајте ја Македонија-Ерменија 1 додека има висок коеф. 1.8 е поклон квота

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
@Riddler одеме ли и утре исти тип на Далас 3 ор море ??? 1.74 е
МИслам на колорадо им се враќа првиот голман рано е уште утре после 10 поќе инфо и ке одучиме не би брзал а и нема валуе на 1.74

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Мареј наредно коло вкрстува со Алиасим, не знам колку ќе можи да се носи после ова денес.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Мареј наредно коло вкрстува со Алиасим, не знам колку ќе можи да се носи после ова денес.
Алиасим се мачи против Монтеиро од Бразил кој бетонски терени гледа два пати годишно. На патерици да игра Мареј против Алиасим, едно евро немам да ставам на Канаѓанецот. Мареј е шампион, овој другиот уште еден мочко.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Аууууу Мареј лепотане :zver::zver::zver:
Море ќе го ебе , Алиасим се маче со факинг Монтеиро на тврда. Али ако мине ловоровиот лист , онда тешок овер со Мареј , нема шанси таму 3 сета да има.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Изненадувачки квоти за Реал и Сити би рекол, очекував помалку (1.9 Сити (и 1.8 за Ливерпул, не гледам кој друг би можел), 1.5 Реал, особено после вестите за Меси)
Ова може да се размисли и за посериозни пари, би ги сврзал Реал и Сити. Добра идеја, фала. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom