Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Како, зошто и што бара Ким Клајстерс на 37 години на УС Опен? Зарем нема да изгуби лесно од Младенович?
Не игра со Млaденович, туку со Александрова. И никако нема лесно да изгуби, со оглед на формата на Александрова мислам дека може и да добие. Ја гледав против Мугуруза пред короната, на нејзиниот прв настап од коога по втор пат реши да се активира, ја изнамачи во вториот сет, иако Мугуруза играше одлично. Клајстерс е мајстор, колку и да има години може да ја добие оваа безмозочната Русинка која се што знае е да го удри топчето со сета сила.

Последно уредено:
O

ob1

Гостин
Излезе понуда за освојувачи на лиги за сезонава што доаѓа?
Сакам да ги играм Реал, Интер и Сити освојуваат титула.
Минатава сезона ги фатив Реал и Ливерпул на 500 денари дека ќе бидат шампиони.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Screenshot_1.png

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Сериозно вложи 500 денари и чекаше на исплата една година? :D

Член од
4 јуни 2019
Мислења
118
Поени од реакции
120
Пекинг-Чонгкинг Дангаи 1(1.50)

Пекинг е далеку поквалитетен од Дангаи.После 3 меча без победа мислам дека време е да запишат нови 3 бода.После 3 меча се враќа и Ренато Аугусто така да мислам дека може да се проба и на појак влог.
WIIIN 5-2

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Е ти вложи 1000 евра на Интер :D
nema tolku pari a i ne bi vlozil na inter ama zato real city ajax bi vlozil
Автоматски споено мислење:

ili potocno vo mozz city 1.75 bayern 1.2 ajax 1.65 real1.65 koe 5.72 za 1000-2000 evra dokolku ima nekoj ic da ne mu ja misli

O

ob1

Гостин
Сериозно вложи 500 денари и чекаше на исплата една година? :D
Хахаха да да, ужас знам. :D
Абе види ја сум ти просечен кладионичар, онаков баш како што сакаат кладилнициве, моите тикети се сочинуваат од 7 пара, најчесто комбинирани типови и знам дека шансите да фатам се ептен минимални.
Али за у друштво и за курч топ е. :D

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
nema tolku pari a i ne bi vlozil na inter ama zato real city ajax bi vlozil
Автоматски споено мислење:

ili potocno vo mozz city 1.75 bayern 1.2 ajax 1.65 real1.65 koe 5.72 za 1000-2000 evra dokolku ima nekoj ic da ne mu ja misli
Се шалам бе да ги боцнам малце интерашиве. Знам иначе дека само на голема пара се игра таков тип.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Во Меридиан имате такви игри дури и да се кладите кој ке освој Унгарија 2лига

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Се шалам бе да ги боцнам малце интерашиве. Знам иначе дека само на голема пара се игра таков тип.
podobro edna so godinata da lupnis na vakov tiket 1000-2000e odkolku sekoj den da igras i da cekas dali harden ce prefrlel 50 poeni dali na osaka ise igralo tnisi ili ne i na kraj pak ce bidis godisno vo zaguba od 2000-3000 e

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.967
Мене па скроз ми е глуп бет од неколку илјади евра на тоа кој ќе освои. Значи цела година тебе парите ти се заробени, а квотите кои ги бркаш можеш да ги најдеш буквално секој ден. Особено ако планираш да ставаш пари на апсолутни фаворити како Баерн. Па подобро ќе чекам да го игра дербито со второпласираниот, ќе има повеќе квота отколку да освои.
Разбирам само ако пробаш некој денар на ете пример Челзи да освои со квота од 12-13, отколку 1000 евра на Ман Сити со квота 1.70, и на крај да изгуби титула...си чекал цела година, квота од 1.70.
Али ајт, ваши пари, ваши бетови, вие си знаете, не сте мали. :)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Добро, врне или не во Њу Јорк? Сега пуштив лајв камера, нема дожд? :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom