Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Иначе 2-0 Белис ме заеба, глеам си ме прашал сабајле.

Добро отвори Вика, 3-0.
И ти сеа преку леб погача.
Ставај фикс таму не се заебавај, глеаш сите губат сет - Јастремска, Осака, Белис.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.936
Поени од реакции
116.411
Жабур пропадна тотално во втор сет.
Како и секогаш кога е 1.05 на неа, да и ебам одвратниот створ. Бтв ја немам играно, али да спомнам чисто.

@MacedoniaTimeless
Знам, деген сум али тоа е. Обично знам да одиграм хендикеп гемови или сетови против тенисерки што немаат сервис како Ерани, Корпач, Сорибес Тормо и слични, особено со агресивни ритернерки али јебига тоа е. Се кладам уште 50 меча да изиграат 50 пати 2-0 ќе ја тепа ама ете вчера 15 13 изгуби у тб, ОК.

Него, утре Чорич со Лондеро 1. 15, еден од најсмешните коефициенти некогаш виден. Сет Лондеро, хендикеп, а може и некој сингл на Лондеро победа. Немам поима зошто толку е потценет, играч со одличен форхенд и пристоен сервис, за разлика од Чорич кој има очаен форхенд. Лондеро диктира поени од форхенд страна и погодува што сака, а Борна редовно се мачи со играчи што имаат разновиден форхенд. Пак ќе кажам, не ја сфаќам квотава, небаре Чорич е мултислем шампион.

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Како и секогаш кога е 1.05 на неа, да и ебам одвратниот створ. Бтв ја немам играно, али да спомнам чисто.
Многу е чудна Жабур, како да и е избегано топчето. Буквално на секој сервис на Кава можеше да и направи брејк, а сепак некако чудесно стигна вториот сет до тај брејк. Нема веза, уште Тајхман за убави пари.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.532

Како ќе ми го спопика кретенот Кецманович. Последен го чекам и мораше баш него да му ја вртат при водство од 2-0. :ROFLMAO:

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Азаренка-Хас 17.5-

Овде не би паметувал многу, разликата во квалитет е огромна. Хас е Челенџер/ИТФ играч, нема никаква игра за да би можела да даде отпор на Вика која доаѓа со освоена титула во Синсинати. Нема сервис, нема напаѓачка игра, Вика ќе ја разнесе на ритерн.
Бравоооооооо !!!!!! полесно и не можеше

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Четири неискористени сет топки на Тајхман, и наравно дека ќе го изгуби првиот сет.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Кој и дал 1.15 на Тејхман нека си дае отказ од букмејкерска позиција и нека се обеси.
4 гема зеде Болсова против неа пред две недели. Се загина малку вечерва, ама ќе ја добие. Болсова има неочекувано висок процент на уфрлен прв сервис, мора да падне тоа понатаму во мечот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.936
Поени од реакции
116.411
4 гема зеде Болсова против неа пред две недели. Се загина малку вечерва, ама ќе ја добие. Болсова има неочекувано висок процент на уфрлен прв сервис, мора да падне тоа понатаму во мечот.
Јас нешто друго гледам веќе саат време али чул те Господ.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Не можи да мрдни на сервис на Болсова, а богами ниту нејзиниот сервис не ја служи баш.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас нешто друго гледам веќе саат време али чул те Господ.
Истото го гледаме, Болсова во животот нема вака сервирано. Плус Тајхман има 13% реализација не брејк топки. Страшна работа.
Автоматски споено мислење:

Nikoj air ne videl od zeni... Ne pa da se kladam na niv..
Не сме расположени сега за твоите глупости, друг пат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.936
Поени од реакции
116.411
Истото го гледаме, Болсова во животот нема вака сервирано. Плус Тајхман има 13% реализација не брејк топки. Страшна работа.
Автоматски споено мислење:

Не сме расположени сега за твоите глупости, друг пат.
Не знае кај тера падавичаркава. Втор пат ја гледам во живот, првиот пат беше аутсајдер и имав против неа, нормално доби, а сеа не знае кај тера. Поздрав и црна листа од денес. Башка оваа Болсова не е воопшто лоша али ајде.

Kajgana Shop

На врв Bottom