Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ако е овој добар како што велат, покорисен трансфер е од Грилиш, затоа што Грилиш игра буквално на истата позиција со Фернандес и само него може да го менува, а Де Бек би требало да може и наместо Погба да игра. Ова ќе му направи притисок и на Погба, затоа што реално Јунајтед до сега немаше замена за Погба. Исто и ако Бруно е не дај Боже повреден, ќе може квалитетно да се одигра со Погба и Де Бек насредина.

Сето ова под услов дека играчот е навистина квалитетен. Штета за Грилиш, баш ми е кул лик, тамам како за Јунајтед.

Последно уредено:
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Искрено не сум го гледал, 2-3 утакмици на Ајакс ако сум изгледал последниве две години. Ме радува тоа што велат игра повеќе позиции на средина, па ќе може да ги менува и Погба и Бруно.

Ако се заштеди со ова наместо со Грилиш, се надевам ќе се плати тоа што се бара за Санчо.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.329
Поени од реакции
26.278
Од тоа што го имам гледано (5-6 натпревари), ми има оставено впечаток како играч што не бега и сака да игра под контакт. Што е многу битно за лигата во која би дошол.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Сега средниот ред е тип топ покриен, со Фернадес, Погба, Матич, Де Бек, Мектоминеј, Фред и Мата. Переира и Лингард не ги рачунам за живи.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Од тоа што го имам гледано (5-6 натпревари), ми има оставено впечаток како играч што не бега и сака да игра под контакт. Што е многу битно за лигата во која би дошол.
A bogami i te kako znae da vleze vo ostra verbalna rasprava.Ne e tip sto ke se povlece i ke svitka opaska

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.576
Поени од реакции
8.204
Знам дека не е репер, ама од youtube клиповиве што видов ептен Bruno vibe ми вади минус прекините и пеналите.Техничар, со огромна работна етика на терен, офанзивно настроен и личи на играч што не би се криел позади топка.Личи дека ќе биде океј трансфер, не ми смета :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.993
Знам дека не е репер, ама од youtube клиповиве што видов ептен Bruno vibe ми вади минус прекините и пеналите.Техничар, со огромна работна етика на терен, офанзивно настроен и личи на играч што не би се криел позади топка.Личи дека ќе биде океј трансфер, не ми смета :)
Не е рапер? Што ќе ни е тогаш? :eek:

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Donny van de Beek was impressed by the vision Solskjær described to him about the direction #mufc are going #mulive [mirror]

Donny van de Beek has told friends in Amsterdam that Solskjær's determination to sign him was the key factor in his decision #mulive [mirror]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Vladimir1984 памтиш кога пиша пред некој ден дека повеќе сакаш кога нема шпекулации ич па ќе потпишат некој играч и ти стававме смешни реакции? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom