Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Само на мене бавно ми ги лоадира твитовите од сабајле?
Мислев само до мене е :D
Не ми отвара твитер на Телеком и жичен и вифи. А на мобилен интернет си отвара нормално.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.554
Поени од реакции
8.142
Боље што не ви отвара :icon_lol: Барем мене не ми се свиѓа тоа што пишува :D

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.642
Поени од реакции
8.223
Јас го имам, навистина. Многу фин играч е. Само не знам дали таков профил од средњак му недостасуваше на Солскјер.
Освен ако не го продавате Погба...
Ван дер Бек не е природна замена на Погба!
Ако евентуално го купат, треба да има претумбации во составот! Оти човекот по способноста е микс од Погба, Фред и Лингард :D , не е глуп циган како првиот и не е празноглава ветрушка како вторите, туку ми изгледа психички стабилен да може да биде врска меѓу задниот ред и нападот без да се гуши со Бруно.
Ама ова е што би било кад би било! едно е тоа што јас го имам гледано во Ајакс и Орање, друго е како ќе се снајде во МУ. Макар што откако дојде Бруно, на мнение сум дека е многу полесно да се снајде добар играч покрај него.
Вреди да се проба;)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.554
Поени од реакции
8.142
Ван дер Бек не е природна замена на Погба!
Ако евентуално го купат, треба да има претумбации во составот! Оти човекот по способноста е микс од Погба, Фред и Лингард :D , не е глуп циган како првиот и не е празноглава ветрушка како вторите, туку ми изгледа психички стабилен да може да биде врска меѓу задниот ред и нападот без да се гуши со Бруно.
Ама ова е што би било кад би било! едно е тоа што јас го имам гледано во Ајакс и Орање, друго е како ќе се снајде во МУ. Макар што откако дојде Бруно, на мнение сум дека е многу полесно да се снајде добар играч покрај него.
Вреди да се проба;)

Кога ќе размислиш подобро, не е на одмет бидејки овозможува да се одморат Погба и Бруно со тоа што ако се одмара Бруно, Погба или ВДБ би оделе понапред, а ако се одмара Погба овој би го менувал директно него или би можеле да играат со Бруно како дупли 8ци.

Ако се игра против бункер екипи би играле со Бруно/Погба како дупли 10ки.Во секој случај ќе придонесе подобрување на тимов квалитативмо во голема мера.Плус е млад и може да напредува и дефанзивно.За разлика од Грилиш, овој би бил покорисен, не е ограничен на лево крило и 10ка ко Грилиш.
Автоматски споено мислење:

Што пишува?
Ноевешки новинар со добри конекции и голем hit rate за Манчестер вести, вика дека се заинтересирани за Тиаго Алкантара, следната недела ќе е голема.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Кога ќе размислиш подобро, не е на одмет бидејки овозможува да се одморат Погба и Бруно со тоа што ако се одмара Бруно, Погба или ВДБ би оделе понапред, а ако се одмара Погба овој би го менувал директно него или би можеле да играат со Бруно како дупли 8ци.

Ако се игра против бункер екипи би играле со Бруно/Погба како дупли 10ки.Во секој случај ќе придонесе подобрување на тимов квалитативмо во голема мера.Плус е млад и може да напредува и дефанзивно.За разлика од Грилиш, овој би бил покорисен, не е ограничен на лево крило и 10ка ко Грилиш.
Автоматски споено мислење:

Ноевешки новинар со добри конекции и голем hit rate за Манчестер вести, вика дека се заинтересирани за Тиаго Алкантара, следната недела ќе е голема.
Замислете само место Грилиш за истите пари Ван де Бек и Алкантара :drk:

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Денес доста шпекулации. Најконкретно моментално е за Ван де Бек, Фалк потврди дека сме заинтересирани за Тиаго, Фабрицио дека бараат и штопер и дека сеуште е во игра Санчо...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.613
Поени од реакции
6.415
За Тиаго се заинтересирани ко што беа заинтересирани за Габриел Мегалаеш. Ги притискаат од Баерн пулци да забрзаат со трансферот. До среда ќе е играч на пул.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За Тиаго се заинтересирани ко што беа заинтересирани за Габриел Мегалаеш. Ги притискаат од Баерн пулци да забрзаат со трансферот. До среда ќе е играч на пул.
+1. Ако има интерес тоа е за Ван ден Бик и како што кажа Романо зошто преку ВДС со Ајакс имаме супер односи. Второво е патка.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
На крај ќе искешираме, само што изгубивме месец и кусур.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.554
Поени од реакции
8.142
На крај ќе искешираме, само што изгубивме месец и кусур.
Кога ќе размислиш и боље е вака, ние утре почнуваме со тренинзи, а он веќе спремен би дошол, 2 3 недели тренираат дортмунд.

Kajgana Shop

На врв Bottom