Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.575
Поени од реакции
8.204
@Vladimir1984 памтиш кога пиша пред некој ден дека повеќе сакаш кога нема шпекулации ич па ќе потпишат некој играч и ти стававме смешни реакции? :icon_lol:
Баце дај посакај нешто за Санчо или десно крило од светска класа (хинт: немој даглас коста, стаклен е и пројдено е неговото) :D

Иначе Рашфорд и Бруно го арсевале Дони, Бруно го лајкнал постот на 433 на инстаграм, Раши го лајкнал постот на Романо кај што кажува дека немало преговори и одма од управата дале 40м евра :icon_lol: Нејке да се заебава малиот :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
@Vladimir1984 памтиш кога пиша пред некој ден дека повеќе сакаш кога нема шпекулации ич па ќе потпишат некој играч и ти стававме смешни реакции? :icon_lol:
Остави ме ти мене, јас сум препотентен средовечен лик. :(

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Од Џеси и Переира до Дони и Бруно. Реално прејака средина имаме вака. Милион комбинации може да се прават сега, да се одмарат играчи итн. Пример Матиќ, Погба, Бруно во ЛШ да играат па да одмараат викендот и да играат Фред, Скот, Дони. Секако не очекувам да ги менува 3цата право но Фред и Скот какви такви имаат оформено одлично партнерство во средина и најдобри се кога играат еден покрај друг. Ајде сега и Санчо!!

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.816
Поени од реакции
10.125
Абе да не баксузирам на ови црешовите од управата им дојде изгледа од дупе у глава.
Зборував уште пред месец дека Ван дер берг е поисплатлива опција.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Абе да не баксузирам на ови црешовите од управата им дојде изгледа од дупе у глава.
Зборував уште пред месец дека Ван дер берг е поисплатлива опција.
Одамна требаше тебе да те стават ДОФ, ама толку разбираат.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Ќе беше појако да играше бек.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.670
Поени од реакции
8.290
Остави ме ти мене, јас сум препотентен средовечен лик. :(
Кога си средовечен доста е и да си потентен, препотентен е веќе јака фалба :cenzura:
Од Џеси и Переира до Дони и Бруно. Реално прејака средина имаме вака. Милион комбинации може да се прават сега, да се одмарат играчи итн. Пример Матиќ, Погба, Бруно во ЛШ да играат па да одмараат викендот и да играат Фред, Скот, Дони. Секако не очекувам да ги менува 3цата право но Фред и Скот какви такви имаат оформено одлично партнерство во средина и најдобри се кога играат еден покрај друг. Ајде сега и Санчо!!
Нема да го одмараат така често овој, дај боже да биде здрав, ќе ги игра 80-85% од утакмиците! Бар во ПЛ, а за ЛШ да не лафиме, оти он е со најсвежо искуство за успех во тоа натпреварување!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Ете ви една player profile статија од мене за Ван де Бек од пред година ипол. Знам дека беше фантастичен за Ајакс во ЛШ лани, но изминатава сезона скоро и да не го гледав, па искрено немам појма дали и колку напреднал од тогаш. Ради тоа ми е малку енигма во моментов, но дека има огромен потенцијал - има дефинитивно. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom