- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.575
- Поени од реакции
- 8.202
Лингурот и Переира на излезни врати. Малце science fiction ми се желбиве на Солскер, освен ако не се откажале од Санчо.
Десно крило, штопер, офанзивен бек треба да се приоритет. Или според шпекулациите Санчо, Бадиашиље, Регуилон.
Лингурот и Переира на излезни врати. Малце science fiction ми се желбиве на Солскер, освен ако не се откажале од Санчо.
Бек слободно заборавете, нема шанса на тоа да се трошат пари. И ова со шпиц ми е многу чудно, покрај Марсијал и Гринвуд.Десно крило, штопер, офанзивен бек треба да се приоритет. Или според шпекулациите Санчо, Бадиашиље, Регуилон.
Десно крило и штопер да се земе ќе сум презадоволен. Шпиц сега засега нема потреба додека ги имаме Игало и Гринвуд(ако се земе десно крило нели) на клупа. Кога ќе си оди Игало во јануари ќе треба нов шпиц. Освен ако Оле не планира Џош Кинг да си го донесе сега за некоја мала сума.
Па имаше шпекулации дека ќе се купува лев бек а Вилиамс ќе биде бек ап на Бисака. Шо ни е единствен бек кој е пробивен офанзивно иако му фали тој завршен пас. Регуилон би чинел 20-25м и во случај да не земеме штопер или ако одиме со поевтина варијанта за десно од Санчо нема да ме чуди. Сепак не ми се верува баш ниту мене.Бек слободно заборавете, нема шанса на тоа да се трошат пари. И ова со шпиц ми е многу чудно, покрај Марсијал и Гринвуд.
Можно е Регуљон да го соберат 20-25 милиони е сумата, толку од Смолинг земааБек слободно заборавете, нема шанса на тоа да се трошат пари. И ова со шпиц ми е многу чудно, покрај Марсијал и Гринвуд.
Грмехехехе како го искаутирав ДВБ бобобо,али џабе ако не го земеме Санчо,тнка работата,препотребно нк е такво десно крило јбгЛелелле што пиша,абе ти да не си го гледал Остоја Степановиќ?
Па све што наброја,тие му се најјаки страни на Дони.
Тромав,слаб шут
Баткото Вампириа он фире.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Тромав,спор, слаб шут.
Пргав овој ми изгледа, добар играч.
Упамекано, Де Бек и Санчо ќе биде преоден рок за паметење.
Изворов малце чкакљив ама ајде може се згрешило нешто![]()
Истото ќе го пишував и јас. Тоа и да се продаде се што џабе плата зема, Лингард, Переира, Џонс, Рохо итн.Упамекано, Де Бек и Санчо ќе биде преоден рок за паметење.
Незнам што има врска колку ќе го платат и 150 мил нека ги кошта подобро да се вложуваат пари во клубот отколку да ги соберат вампирите од Америка.Само за Санчо ме плаши мене да не се одлучат да не ја платат бараната сума, да бараат друго десно крило.