UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Иди беги таму во политика, што улетуваш тука само р'чки да правиш? ;) :D :cautious:
Од тие теми ми гледаш како човек господин, така што 99% сум сигурен дека од овие два клуба си за англискиот и носиш барем од далечно време добри спомени, пошто ако си(не дај Боже) за Шинтер единствена сатисфакција во 30+ години наназад би ти било славење на титули на зелена маса и таа фамозна втора сезона на Курињо.
п.с. Со помин нека е и вчерашното браќа шинтераши(иако знам дека ова веќе премина ствар на навика за вас).

Од тие теми ми гледаш како човек господин, така што 99% сум сигурен дека од овие два клуба си за англискиот и носиш барем од далечно време добри спомени, пошто ако си(не дај Боже) за Шинтер единствена сатисфакција во 30+ години наназад би ти било славење на титули на зелена маса и таа фамозна втора сезона на Курињо.
п.с. Со помин нека е и вчерашното браќа шинтераши(иако знам дека ова веќе премина ствар на навика за вас).

И ти си паднат во хуморот некако....еден Стелт со Пепе мајтапите ве јади и стана посмешен од главните хумористи што бевте на форумот :D

Лукаку ровареше у дрес на Евертон у убер јаката и конкурентна лига каде играат најдобрите играчи во фудбалот. :smirce:
Колку сакаш имаш играчи у мали клубови у премиер што даваат голови. Секоја сезона по 3-4 такви има. Али толку им е пикот, стартер у послаба премиер екипа или ѕвезда у појака екипа у Италија :unsure:

Нешто као да си #влијателен на форум со лајкови, а у реален свет ни комшиите да не те знаат, камоли поширока сфера.

Џони и ти имаш извртена перцепција за хумор чим бланцо некад во животот ти се видел смешен. :pos:
Автоматски споено мислење:

Колку сакаш имаш играчи у мали клубови у премиер што даваат голови. Секоја сезона по 3-4 такви има. Али толку им е пикот, стартер у послаба премиер екипа или ѕвезда у појака екипа у Италија :unsure:

Нешто као да си #влијателен на форум со лајкови, а у реален свет ни комшиите да не те знаат, камоли поширока сфера.
Значи као мене. :kafence: :smirce:

Мене комшијата ми е Јапонец, си викаме "Коничива" кога ќе се видиме... дали се важи тоа? :cautious:

Мене комшијата ми е Јапонец, си викаме "Коничива" кога ќе се видиме... дали се важи тоа? :cautious:
Ама од друга страна, ти веќе не си влијателен на форум. :D

Класичен играч за Фортуна, Беса, Бутел на Рањо и слични шиптарск0-копачки екипи.

Кај игра Видукнаторот бе? Сме се давеле може негде?
@vidooq кај играш бе?

Општинска лига. Завршив со "славна" кариера кога ми скршија нос со копачка. Немав среќа по "братскивe" средини да ме ритаат.

Општинска лига. Завршив со "славна" кариера кога ми скршија нос со копачка. Немав среќа по "братскивe" средини да ме ритаат.
Што братски, што наши. Во мое време да играш со Карпош, Клечовце или Бентомак беше како битка, покољ!

Да правиме фудбал форумски пак?

Видук го бирам од моја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom