Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ме нервира со ова, поголем плачко од Мурињо е. А во првата сезона го засакав повеќе од него, за после едвај да чекам да го избркаат. Клубот е над се за мене и ако пробаш јавно да одиш против него, во истиот момент заслужуваш клоца, ич не ми е гајле што си направил претходно, па дури и да си во право. Таквите работи се решаваат приватно.За Конте се сте кажале, се работи за конфликтен лик кој ми делува непрофесионално, работите што треба да останат помеѓу тебе и управата тој си ги кажува по медиуми, ајде да беше еднаш или во еден клуб ама во секој клуб едно те исто.
Класичен играч за Фортуна, Беса, Бутел на Рањо и слични шиптарск0-копачки екипи.Фортуна Сингелич и ќе се тепаше таму у тир општинските лиги со Џонтра и Видук хехеех.
Иди беги таму во политика, што улетуваш тука само р'чки да правиш?Шинтер и Мануре фанс на апаратима.![]()
Убаво вака што го постираше видеово, нека видат уште еднаш колку глупи голови примивме на мечов со Сити, како да не добие човек три мозочни удари после тоа.
Резолуцијава е како со упаљач да е снимано ама ќе ви текне на натпреварот. Да не рече некој дека хејтам (зошто приметив и од темана за ЛШ, форумов иако не знам како периодов се има наполнето со снегулки), уште тогаш пишав дека не е крив Лукаку туку е крив тој што го наместил да седи таму.
Трапав е, тромав е, крупен е, слабо респонзивен е, при прекини не смее да биде во близина на сопствениот гол. Да се разбереме, не викам дека вчера на негово место да беше и некој друг играч немаше да се случи истото но против Арсенал успеа Де Геа да регистрира одбрана и од него, овие две грешки против Сити + она вчера.
Од другата страна пак брз е и знае да повлече контра, најдобро на прекини нека седи во форот и нека си чека исфрлена топка.
За Конте се сте кажале, се работи за конфликтен лик кој ми делува непрофесионално, работите што треба да останат помеѓу тебе и управата тој си ги кажува по медиуми, ајде да беше еднаш или во еден клуб ама во секој клуб едно те исто..
Тоа си читал нешто од Мондонико гарант...
Лукаку си е играч таман за серија а. Нека дава голови на тоа ботовите од играчи што се у таа лига, кај што на тие ко него највише им лежи играта и стилот. Нема што да бара во други лиги или у европски натпреварувања. Таман си е у пензионерската лига кај што идат сите washed up фудбалери да глумат релевантни. Затвори завеса, тоа е тоа од претставата.
Знајш како ќе легни во моменталниов Ливерпул ? Како салата со ракија шо викаш тиЛукаку си е играч таман за серија а. Нека дава голови на тоа ботовите од играчи што се у таа лига, кај што на тие ко него највише им лежи играта и стилот. Нема што да бара во други лиги или у европски натпреварувања. Таман си е у пензионерската лига кај што идат сите washed up фудбалери да глумат релевантни. Затвори завеса, тоа е тоа од претставата.
Лукаку ровареше у дрес на Евертон у убер јаката и конкурентна лига каде играат најдобрите играчи во фудбалот.Лукаку си е играч таман за серија а. Нека дава голови на тоа ботовите од играчи што се у таа лига, кај што на тие ко него највише им лежи играта и стилот. Нема што да бара во други лиги или у европски натпреварувања. Таман си е у пензионерската лига кај што идат сите washed up фудбалери да глумат релевантни. Затвори завеса, тоа е тоа од претставата.