- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
У земја глеаше...Лукаку ровареше у дрес на Евертон у убер јаката и конкурентна лига каде играат најдобрите играчи во фудбалот.
У земја глеаше...Лукаку ровареше у дрес на Евертон у убер јаката и конкурентна лига каде играат најдобрите играчи во фудбалот.
Од тие теми ми гледаш како човек господин, така што 99% сум сигурен дека од овие два клуба си за англискиот и носиш барем од далечно време добри спомени, пошто ако си(не дај Боже) за Шинтер единствена сатисфакција во 30+ години наназад би ти било славење на титули на зелена маса и таа фамозна втора сезона на Курињо.Иди беги таму во политика, што улетуваш тука само р'чки да правиш?
И ти си паднат во хуморот некако....еден Стелт со Пепе мајтапите ве јади и стана посмешен од главните хумористи што бевте на форумотОд тие теми ми гледаш како човек господин, така што 99% сум сигурен дека од овие два клуба си за англискиот и носиш барем од далечно време добри спомени, пошто ако си(не дај Боже) за Шинтер единствена сатисфакција во 30+ години наназад би ти било славење на титули на зелена маса и таа фамозна втора сезона на Курињо.
п.с. Со помин нека е и вчерашното браќа шинтераши(иако знам дека ова веќе премина ствар на навика за вас).
КОга сум бил јас хумориста?И ти си паднат во хуморот некако....еден Стелт со Пепе мајтапите ве јади и стана посмешен од главните хумористи што бевте на форумот
Секогаш....посебно со Љоренте мајтапитеКОга сум бил јас хумориста?
Колку сакаш имаш играчи у мали клубови у премиер што даваат голови. Секоја сезона по 3-4 такви има. Али толку им е пикот, стартер у послаба премиер екипа или ѕвезда у појака екипа у ИталијаЛукаку ровареше у дрес на Евертон у убер јаката и конкурентна лига каде играат најдобрите играчи во фудбалот.
Значи као мене.Колку сакаш имаш играчи у мали клубови у премиер што даваат голови. Секоја сезона по 3-4 такви има. Али толку им е пикот, стартер у послаба премиер екипа или ѕвезда у појака екипа у Италија
Нешто као да си #влијателен на форум со лајкови, а у реален свет ни комшиите да не те знаат, камоли поширока сфера.
Мене комшијата ми е Јапонец, си викаме "Коничива" кога ќе се видиме... дали се важи тоа?Нешто као да си #влијателен на форум со лајкови, а у реален свет ни комшиите да не те знаат, камоли поширока сфера.
Бегај корониште.Мене комшијата ми е Јапонец, си викаме "Коничива" кога ќе се видиме... дали се важи тоа?
Ама од друга страна, ти веќе не си влијателен на форум.Мене комшијата ми е Јапонец, си викаме "Коничива" кога ќе се видиме... дали се важи тоа?
Општинска лига. Завршив со "славна" кариера кога ми скршија нос со копачка. Немав среќа по "братскивe" средини да ме ритаат.Класичен играч за Фортуна, Беса, Бутел на Рањо и слични шиптарск0-копачки екипи.
Кај игра Видукнаторот бе? Сме се давеле може негде?
@vidooq кај играш бе?
Што братски, што наши. Во мое време да играш со Карпош, Клечовце или Бентомак беше како битка, покољ!Општинска лига. Завршив со "славна" кариера кога ми скршија нос со копачка. Немав среќа по "братскивe" средини да ме ритаат.
Работата е што он не би играл од твоја.Да правиме фудбал форумски пак?
Видук го бирам од моја.
Работата е што нема да бидеш викнат.Работата е што он не би играл од твоја.