Pogolem klub e Zvezda od Partizan, sakal ti ili ne. A ne navivam ni za dvata kluba.Џабе им титулата од 91-ва кога засекогаш ке останат селски клуб. А не клуб со интернационално име.
Епа случајно да не си за Спартак Ждрепчева Крв од Суботица?Pogolem klub e Zvezda od Partizan, sakal ti ili ne. A ne navivam ni za Zvezda ni za Partizan.
Vo sekoja zemja od Evropa imam po eden klub shto mi e simpatichen, eve vekje ako sakash da znaesh.Епа случајно да не си за Спартак Ждрепчева Крв од Суботица?
Добро ти си чоекот очигледно што утврдува кој клуб е поголем...ете според тебе и Ливерпул е поголем од ЈунајтедVo sekoja zemja od Evropa imam po eden klub shto mi e simpatichen, eve vekje ako sakash da znaesh.
Vo Srbija mi e Backa Topola.
Автоматски споено мислење:
Ama kako i da ja vrtish Red Star e NAD Partizan. Toa ti e isto ko da kazes deka PAOK Thesaloniki e pogolem od Olympiacos, a ne e.
Ili Pelister e pogolem od Vardar.
ниеден играч не знаеш од Топола, за нив навивашVo sekoja zemja od Evropa imam po eden klub shto mi e simpatichen, eve vekje ako sakash da znaesh.
Vo Srbija mi e Backa Topola.
Автоматски споено мислење:
Ama kako i da ja vrtish Red Star e NAD Partizan. Toa ti e isto ko da kazes deka PAOK Thesaloniki e pogolem od Olympiacos, a ne e.
Ili Pelister e pogolem od Vardar.
За странксите коментатори ке беше кршење јазик ако останеше во тимот Јовичиќ и по некоја луда случајност заедно се најдеа со Јованчиќ во прв состав со Панков и Павков... после утакмица ке имаше мал милион овакви видеаГледам супер дискусија се развила за групната фаза и ждрепката денес
Еве го Чиро се бори со Стела Роса.
Има среќа што не се пласираа Чукарички (Кукарики) па да го видам после ...
Која комплексашка будала си ти најстрашно е што веќина сте со овој мајндсет као исти курац да ве правел... овој Вучиќ заебан, сигурно им пратил оружјее на Ерменците за да Арарат им пуштат на Звезда... тоа што Звезда го има твојата гробарска гамад може само да сања почни од навијачи заврши до трофеи.Џабе им титулата од 91-ва кога засекогаш ке останат селски клуб. А не клуб со интернационално име.
Sakash da kazhesh deka Juventus site tie 36 skudeta se osvoeni nepravilno? Navistina si bil ti psihijatriski slucaj.Е добро де и Јувентус во Италија е најголем, ако ги гледаме трофеите, ама дали си се запрашал на кој начин се освоени. Иста ситуација е и со овие за кои сметаш дека се најголеми.
Ne e golema razlikata vo trofei megju 2ta kluba, zatoa mozhe vaka da se nategame. Da beshe Juventus so Inter tuka nema diskusija OK, neka bide najgolem United za sega ( posho najvekje puti bil shampion )Добро ти си чоекот очигледно што утврдува кој клуб е поголем...ете според тебе и Ливерпул е поголем од Јунајтед
Рече човек кој трипува дека е Трент Александер Арнолд.Sakash da kazhesh deka Juventus site tie 36 skudeta se osvoeni nepravilno? Navistina si bil ti psihijatriski slucaj.