Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
4/4 imas druze, i inter ti iskoci....3/3 Im back baby !!
4/4 imas druze, i inter ti iskoci....3/3 Im back baby !!
Денвер не , Торонто да ..4/4 imas druze, i inter ti iskoci....
Ѕвезда мислам дека нема многу да им се замара .Може да се проба и од 0-4г.Денвер не , Торонто да ..
Шо е 5/6 .. Не можеа у regular time да темат да ги ебам ..
Автоматски споено мислење:
А глеам за утре играт ЛШ квалификации Цвезда - Европа Гибралтар , коеф гостите да не дадат гол на marathonbet e 1.48.
Несум проверил у каква форма е Цвезда, ама воа ми е ептен добар тип.
А и Селтик и Легија играт со прилично слаби тимови, Линфилд не е играл натпревар од Март, а Рејкјавик не сјае баш у формата.
А Карабаг ќе го преврти Силекс со едно 40 гола разлика.Денвер не , Торонто да ..
Шо е 5/6 .. Не можеа у regular time да темат да ги ебам ..
Автоматски споено мислење:
А глеам за утре играт ЛШ квалификации Цвезда - Европа Гибралтар , коеф гостите да не дадат гол на marathonbet e 1.48.
Несум проверил у каква форма е Цвезда, ама воа ми е ептен добар тип.
А и Селтик и Легија играт со прилично слаби тимови, Линфилд не е играл натпревар од Март, а Рејкјавик не сјае баш у формата.
1.9 победа со хендикеп у КопачкаА Карабаг ќе го преврти Силекс со едно 40 гола разлика.
Mi go nacuka embiid za pola kosh da mu ebam semeto kamerunsko i jas budala zlatni luka i mitchell gi imam ziceri ovaj konjot go pisam demek nema od boston koj da go cuva a toj samiot se cuva na linijata za trojka.. uste eden dres nedelava sho ke bidi koristen za brisenje mokracata pokraj wc sholjata
A zosto da ne igra ? Ne e povreden, samo bese suspendiran edna utakmica.Igra Ante vecher ?
Znam, ne bev siguren dali bea edna ili povekje tekmi.A zosto da ne igra ? Ne e povreden, samo bese suspendiran edna utakmica.
Qarabag - Sileks vredi da se proba handicap -3.5, kvota 6.40 na bet365.
Еве дел од изјавата на тренерот на Силекс:Има ли информации за тимот на Карабаг, има интересни квоти за хтфт и хендикепи на полувреме.
Толку се слаби Силекс?