Има, на крај на трета четвртина ќе ставеле дупло поголеми обрачи, се ќе влегува.Nema sansa da stavat 110 poeni vo vtoro poluvreme.
Има, на крај на трета четвртина ќе ставеле дупло поголеми обрачи, се ќе влегува.Nema sansa da stavat 110 poeni vo vtoro poluvreme.
И мајка ти ставала такви обрачи меѓу нозе за повеќе да и влагаат.Има, на крај на трета четвртина ќе ставеле дупло поголеми обрачи, се ќе влегува.
Подобро купи од главниот дилдо за 15000, ем секој ден ќе имаш различно, ем нема кладилниците да те дупат на суво.Na covekov treba da mu se zabrani pristap na forumov za sekogas.
Kade e glavniot da reagira, ili prezafaten e so prodavanje igracki.
Da go ebam vo usta i nego, zemal da pravi pari so dilda plasticni vagini i takvi trakatanci.
Aман немој.Hejterska rabota.
Nezadovolni ste od vasiot zivot, nekoi od vas.
Dojdete vo zivo vaka da mi se obratite.
Sea ke se odlogiram od forumov i nikogas povekje nema da se uklucam.
Cesen zbor.
Na Stavro toa mu e zadovolstvo, da te iznervira i vregja.. on se hrani od toa sto saka da nervira i vregja lugje.. ednostavno ignoriraj go .. 50+ godisen debelko bez semejstvo i ne videl pi*ka so decenii, mora nekako egoto da go hranii da se oslobodi od frustraciite..Hejterska rabota.
Cesen zbor.
Не се давај братуу масовна завера е ова против тебе. Не случајно се активираа повеќе акаунти во исто време.Hejterska rabota.
Cesen zbor.
Овој пат ти избега топката во Моцарт, од 3 само 2 промаши. Да ги здружите знаењата и интелигенциите со Илз има партал да ги направите кладилниците.Другар ти се чудам на тикетите со овер/андер. Имаш убави кошарки денес да направиш 2,3 квота.Еве од мене Далас 1 ,Олимпијакос 1,Реал 2 овие ти прават 3 коефициент.
Taka e stari vampire ,ajde 01 e vo mesecot idi zemi si ja penzijata ti legna na smetka.Овој пат ти избега топката во Моцарт, од 3 само 2 промаши. Да ги здружите знаењата и интелигенциите со Илз има партал да ги направите кладилниците.
Не, сериозно, колку пари правиш месечно од кладење? Те гледам ептен разбираш.Taka e stari vampire ,ajde 01 e vo mesecot idi zemi si ja penzijata ti legna na smetka.
Edna penzija tvojaНе, сериозно, колку пари правиш месечно од кладење? Те гледам ептен разбираш.
Ги имаш на betcity.mkШтета што касно дознав, ама наводно имало сигурица местена утакмица денеска, ама касно ми спомнаа иначе ќе уплатев.
Другарче едно од Велес ги знае овие ги прати, кога и да ми каже дека има местена испаѓа, не се ни сомневам дека и вечер ќе фати добра пара на утакмицава, ама штета што касно се видовме. Можда ќе може во живо во Спортлајф, ама не верувам
Прегледај го приврзокот 434205