Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.172
Na covekov treba da mu se zabrani pristap na forumov za sekogas.
Kade e glavniot da reagira, ili prezafaten e so prodavanje igracki.
Da go ebam vo usta i nego, zemal da pravi pari so dilda plasticni vagini i takvi trakatanci.
Подобро купи од главниот дилдо за 15000, ем секој ден ќе имаш различно, ем нема кладилниците да те дупат на суво.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.533
Поени од реакции
4.314
Hejterska rabota.
Nezadovolni ste od vasiot zivot, nekoi od vas.
Dojdete vo zivo vaka da mi se obratite.
Sea ke se odlogiram od forumov i nikogas povekje nema da se uklucam.
Cesen zbor.
Na Stavro toa mu e zadovolstvo, da te iznervira i vregja.. on se hrani od toa sto saka da nervira i vregja lugje.. ednostavno ignoriraj go .. 50+ godisen debelko bez semejstvo i ne videl pi*ka so decenii, mora nekako egoto da go hranii da se oslobodi od frustraciite..

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.388
Поени од реакции
38.840
Hejterska rabota.
Nezadovolni ste od vasiot zivot, nekoi od vas.
Dojdete vo zivo vaka da mi se obratite.
Sea ke se odlogiram od forumov i nikogas povekje nema da se uklucam.
Cesen zbor.
Не се давај братуу масовна завера е ова против тебе. Не случајно се активираа повеќе акаунти во исто време.

Член од
23 август 2024
Мислења
471
Поени од реакции
1.023
Другар ти се чудам на тикетите со овер/андер. Имаш убави кошарки денес да направиш 2,3 квота.Еве од мене Далас 1 ,Олимпијакос 1,Реал 2 овие ти прават 3 коефициент.
Овој пат ти избега топката во Моцарт, од 3 само 2 промаши. Да ги здружите знаењата и интелигенциите со Илз има партал да ги направите кладилниците.

Член од
10 мај 2022
Мислења
845
Поени од реакции
2.536
Овој пат ти избега топката во Моцарт, од 3 само 2 промаши. Да ги здружите знаењата и интелигенциите со Илз има партал да ги направите кладилниците.
Taka e stari vampire ,ajde 01 e vo mesecot idi zemi si ja penzijata ti legna na smetka.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Штета што касно дознав, ама наводно имало сигурица местена утакмица денеска, ама касно ми спомнаа иначе ќе уплатев.
Другарче едно од Велес ги знае овие ги прати, кога и да ми каже дека има местена испаѓа, не се ни сомневам дека и вечер ќе фати добра пара на утакмицава, ама штета што касно се видовме. Можда ќе може во живо во Спортлајф, ама не верувам :(

1730823509870.png

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.214
Штета што касно дознав, ама наводно имало сигурица местена утакмица денеска, ама касно ми спомнаа иначе ќе уплатев.
Другарче едно од Велес ги знае овие ги прати, кога и да ми каже дека има местена испаѓа, не се ни сомневам дека и вечер ќе фати добра пара на утакмицава, ама штета што касно се видовме. Можда ќе може во живо во Спортлајф, ама не верувам :(

Прегледај го приврзокот 434205
Ги имаш на betcity.mk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.888
Поени од реакции
23.485
Се си мислев Гостивар манипулираат за Over 3.5, ама си ја наместија поштено на крај.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.533
Поени од реакции
4.314
Ima na mega nba igraci so namaleni margini za po 1.45 do 1.50 koef.. ja nokjeska lesno gi fativ gidi mobli i porter od klipersi... capela sakav da go bapnam ama ne mozes 2 igraci od ista utakmica.. inace capela go dade u 1/4

Kajgana Shop

На врв Bottom