UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Колку само сум хајпнат за мечот со Баерн... Кој ќе чека шест дена... Не паметам Барса до толку да била сметана за аутсајдер во некој дуел па дури и кога изгубивме вкупно 7-0 од нив. Најтежок противник моментално ама па тоа ми дава уште поголема желба да ги минеме. Мило ми е што не играат против Лион или Лајпциг. Дерби си е дерби. Да облечеш дрес, да се извикаш како човек, да те удри адреналин. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.549
Глуп муабет секако за двајца светска класа играчи. Според мене Лева малце штека во нокаут мечевите против јаките противници, али тоа не му ја намалува величината.
Ама затоа Агуеро појакиот растури за Сити во нокаут фазите? :D Агуеро да е здрав, ке има подобри бројки од Левандовски. За мене се на исто ниво, ако ги гледаме на подолг период. Сезонава, Левандовски е убедливо подобар.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Баш ме интересира друг тренер каков учинок ќе има до овој ростер на Атлетико.
Симеоне е најзаслужен за ова што е денес клубот ама тимот е веќе изграден и созреан.
Не се финансиски слаби, можат да си дозволат скапи трансфери така да да речиш дека ќе е потоп е муабет на празно кажан :)
Со оглед на тоа шо Чоло „за негова душа“ си го напраи Атлетико друг тренер ако дое топ4 ќе ви биде ко да сте освоиле триплета. :) Си знаеме сите каков фудбал си љуби Чоло, едноставно човекот со атлети си се „савршени пар“. Убаво би било да напраат изненадување и да си земат ЛШ годинава.

Бајдвеј, кој оргазм ќе биде Лион - Атлетико финале ауу...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Уште Ставро да напише сите сме Баерн Минхен и може службена да ни ја дадат :pos:
А ако го ставот амблемот на Барса на аватар, ќе ви ја дадат титулата во Ла Лига.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Барса ако евентуално освои ќе биде изненадувње рамно на Грција 2004. Треба Баерн, Сити да ги тепа за да стигне до финале. На Аталанта и давам повеќе шанси него на нив.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Лолллл Стефка не ги има гледано Дрогба, Ибра, Ето, ни Роналдињо не го има фатено и еден куп други играчи, сега продава магла за фудбал кај стигне, дури и за осма лига североисток Таџикистан :lolzz:
Автоматски споено мислење:

А ако го ставот амблемот на Барса на аватар, ќе ви ја дадат титулата во Ла Лига.
Стави го од Баерн ќе им ја поништат титулата на Ливерпул :masa:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.132
Поени од реакции
19.532
Лолллл Стефка не ги има гледано Дрогба, Ибра, Ето, ни Роналдињо не го има фатено и еден куп други играчи, сега продава магла за фудбал кај стигне, дури и за осма лига североисток Таџикистан :lolzz:
Автоматски споено мислење:

Стави го од Баерн ќе им ја поништат титулата на Ливерпул :masa:
И пак можам да ти предавам за фудбал тебе :love:

Ги имам гледано, читај погоре, само не се замарав толку кој е шо е.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
И пак можам да ти предавам за фудбал тебе :love:

Ги имам гледано, читај погоре, само не се замарав толку кој е шо е.
Пахахахаха јас мислам и сега не пратиш туку не тролаш сите овде со статистики на резултати, whoscored итн :pos:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Барса ако евентуално освои ќе биде изненадувње рамно на Грција 2004. Треба Баерн, Сити да ги тепа за да стигне до финале. На Аталанта и давам повеќе шанси него на нив.
Да де рамно на Лестер со 4000 коефициент.. Шо не те ставиле кладилниците коефициенти да им прајш па дa банкротираа сите за еден ден да куртулевме..

Се дур постојат пацери ко Боатенг, Суле, Фернандињо, Вокер, Кансело и сл.. Барса ќе има шанса да пројди.. Слаби се да ама не се ни Баерн и Сити којзнае што.. Не е ова Баерн од 2013 кога беа машинерија.. Одбраната итекако можи Меси да им ја пробуши.. Аутсајдер се да, но благ како шо кажват и коефициентите.. 2 и нешто за Баерн со 3 и нешто за Барса.. Дуплирај си парите ако си толку сигурен..

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.234
Поени од реакции
18.391
Во регуларен двомеч Баерн ќе беше огромен фаворит, вака во еден натпревар е понеизвесно.

Генерално во 90 минути, се зголемуваат шансите за изненадување.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Барса ќе биде угушена од пресингот на Баерн, многу мали шанси имаат, да не беше аматеризмот на Наполи ќе имаа далеку поголеми проблеми, Левандовски има да ги прегори.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Барса ќе биде угушена од пресингот на Баерн, многу мали шанси имаат, да не беше аматеризмот на Наполи ќе имаа далеку поголеми проблеми, Левандовски има да ги прегори.
И мене така ми делува...реално Барса нема капацитет да се надтрчува со Баерн по цел терен...ако не постигнат некои два брзи гола во првото полувреме толку ќе биди од нив...Баерн игра монструозен пресинг.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Се дур постојат пацери ко Боатенг, Суле, Фернандињо, Вокер, Кансело и сл.. Барса ќе има шанса да пројди..
Секако, бидејќи од другата страна ќе напаѓаат големите и пред се во врвна форма сезонава Иван Ракитиќ, Серџо Роберто, Рики Пуч, Серхио Бускец, Антоан Гризман, Муса Дембеле, Насу Фати и секогаш од корна опасниот - според Југослав Костовски ЖЕРАР Пиќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom