- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.258
- Поени од реакции
- 43.006
белинава од оскариве очи ќе ти истера
Антонио Бандерес за бел го сметаат?
wow
Чекав статија и за нив заwow
wow
wow
2020 сме
Алоооооо 2020, 21-ви век!!!!
До кога со трансфобијава?????????????
Нема жени номинирани???
А дали некој ги праша режисерите дали се чувстуваат како жени??? Не се ли свесни на колку транс лица им е тешко да излезат поради страв дека патријархијата и трансфобијата ќе им ја уништи кариерата????!?!?!
Ништо, разочаран сум што постои трансфобија и во 2020
Еве, сигурно некој ова го рекол и во 2000 кога се доделувале Saturn Awards
"hehe, pobednikot na Saturn Award za najdobra rezhija e mazh hahaa"
А сега сите ние знаеме дека победникот на Saturn Award за најдобра режија во 2000 беше жена.
Премногу, премногу, премногу разочаран од @und0milk се надевам некој ќе го доксне овој твитер корисник и ќе прати писмо до газдата на оваа личност, и оваа (и другите личности со свои твитови на линкот) ќе бидат отпуштени од работа.
Нема простор за трансфобија во 2020!!!
Што им фали на овие што се номинирани бе?Се разочарав од номинациите за споредна машка улога. Сето тоа на стара слава... толку немаше саглам улоги годинава?
Не им фали, отпојќе имаат. Си ги добија оскарите одамна, сега нека му дадат на Бред Пит, уште тој нема оскар од ѕвездите, и нека завршат со тоа. Ми ги номинираат Пачино и Пеши, живи мртовци, едвај мрдаат, мачно е да ги гледа човек повеќе. Во предобри улоги останувале без номинација или без оскар, сега се тркаат, тоа само покажува колку е паднат квалитетот.Што им фали на овие што се номинирани бе?
E па у тој случај да ти одговорам:Не им фали, отпојќе имаат. Си ги добија оскарите одамна, сега нека му дадат на Бред Пит, уште тој нема оскар од ѕвездите, и нека завршат со тоа. Ми ги номинираат Пачино и Пеши, живи мртовци, едвај мрдаат, мачно е да ги гледа човек повеќе. Во предобри улоги останувале без номинација или без оскар, сега се тркаат, тоа само покажува колку е паднат квалитетот.