dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
А да, и тој го забораив (Форд в Ферари) и тој беше плус, и да, во право си, стварно е тој поголемо изненадување (т.е. 'изненадување', се знаеше овие се при врвот, само прашање беше колку номинирани ќе има)Јас сепак мислам дека Ford v Ferrari е плус филмот оваа година. Little Women ми беше посигурен. Knives Out, Two Popes и The Farewell извисија.
Од другите категории, онака, од прва:
-две номинации за Скарлет Јохансон
-biggest snub е дефинитивно отсуството на Frozen II во анимиран
-ама па го има Klaus, yeeee!
-најмногу се разочарав дека Тарон Еџертон не е номиниран за најдобар актер
-ама затоа Honeyland ИМА 2 НОМИНАЦИИ, па WHO CAREEEES!
Уствари тоа сакав да кажам, првите 4-5 беа сигурни, па Џоџо Ребит ми беше така-така, и за останатите беше "Може да добијат, ако Оскарите ги продолжат номинациите"
Фроузен...не му треба, не беше ни нешто посебен до душа
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Да, ете виидш и за Тарон исто интересно иако не знам зашто ама не мислев ќе му дадат..штета
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Автоматски споено мислење:
A стварно, зошто Аполо 11 го сметаа некои за најголем фаворит? И ја тоа видов и малце чудно ми дојде, пошто не би требало да еПа искрено, мене Frozen II не ми се допадна баш зашто не ми личеше на обичен цртан филм за деца. Прекомплицирана беше приказната за да може дете, од на пример, 5 години, да ја сфати. Ете, на син ми не знаев како да му објаснам некои работи од филмот. Значи обратно е.
Автоматски споено мислење:
Да, дојдов тоа да го напишам: Apollo 11 , наголемиот фаворит за Оскар за документарец, извиси. Сега, мислам дека битката ќе биде меѓу American Factory и (нескромно) Honeyland.
Мислам For Sama дека е благ фаворит од номинираниве
Abominable? Да, видиш, и мене ми се допадна, штета што не доби номинација, ама ете, тешка категорија ипак е оваНе сум го гледал па нз дали е до тоа, но предходниот зема Оскар па можеби затоа, скоро го изгледав оној Кинескиот со Јетито и доста ми се допадна.