О не! Почнува Оскаровската агонија наречена Миланка Рашиќ![]()
Јас сепак мислам дека Ford v Ferrari е плус филмот оваа година. Little Women ми беше посигурен. Knives Out, Two Popes и The Farewell извисија.Little Women само како плус филм што го стсавиле за најдобар филм.
Пораснаа Америте и почнаа повеќе да ја ценат анимацијата, не само како цртани филмови за деца.Јас сепак мислам дека Ford v Ferrari е плус филмот оваа година. Little Women ми беше посигурен. Knives Out, Two Popes и The Farewell извисија.
Од другите категории, онака, од прва:
-две номинации за Скарлет Јохансон
-biggest snub е дефинитивно отсуството на Frozen II во анимиран
-ама па го има Klaus, yeeee!
-најмногу се разочарав дека Тарон Еџертон не е номиниран за најдобар актер
-ама затоа Honeyland ИМА 2 НОМИНАЦИИ, па WHO CAREEEES!
Па искрено, мене Frozen II не ми се допадна баш зашто не ми личеше на обичен цртан филм за деца. Прекомплицирана беше приказната за да може дете, од на пример, 5 години, да ја сфати. Ете, на син ми не знаев како да му објаснам некои работи од филмот. Значи обратно е.Пораснаа Америте и почнаа повеќе да ја ценат анимацијата, не само како цртани филмови за деца.
Да, дојдов тоа да го напишам: Apollo 11 , наголемиот фаворит за Оскар за документарец, извиси. Сега, мислам дека битката ќе биде меѓу American Factory и (нескромно) Honeyland.Аполо извиси изглеа. Ја мислев Оскар ќе добие.
Не сум го гледал па нз дали е до тоа, но предходниот зема Оскар па можеби затоа, скоро го изгледав оној Кинескиот со Јетито и доста ми се допадна.Па искрено, мене Frozen II не ми се допадна баш зашто не ми личеше на обичен цртан филм за деца. Прекомплицирана беше приказната за да може дете, од на пример, 5 години, да ја сфати. Ете, на син ми не знаев како да му објаснам некои работи од филмот. Значи обратно е.
Автоматски споено мислење:
Да, дојдов тоа да го напишам: Apollo 11 , наголемиот фаворит за Оскар за документарец, извиси. Сега, мислам дека битката ќе биде меѓу American Factory и (нескромно) Honeyland.