абе тандеровци гомна да јадатТешко таа работа bace, досадни ми се веќе за глеање утакмици кај што освајаме 3 бода. Ќе репризирам утакмица каде што ќе изгубиме бодови, да видам нешто ново.
Не се мешам у интерни работи. Тоа што си јадете, на здравје нека ви е.абе тандеровци гомна да јадат
Sent from my iPhone using Tapatalk
Има една филозофска теорија (мртов озбилен сум), дека обидот да се искорени еден негативен тренд кулминира со експлозија на истиот и контра-ефект, али само моментално и краткотрајно. Откако тој момент ќе помине, трендот е искоренет и се остава во минатото.По промашениот пенал на Абрахам, и Погба нападнат од расисти. Малку е смешен овој обид на kick it out, за да го намалат расизмот, мене ми се чини дека што повеќе се мачат, толку повеќе го има.
Не памтам колко последен пат во рок од недела дена, вака да биле нападнати 2-ца играчи.
Можат, сезонските летаат одма и прашање на време е од полиција кога ќе те приберат но тоа е само за на тлото на UK. Во другиве земји за убиство е дискутабилно дали ќе јадеш казна не па за расизамМногу драми прават за глупости. Утре трет црнец да промаши исто ќе биде. Идиот може да го сопреш ако го игнорираш, вака коклу повеќе му даваш значење толку повеќе ќе замара за иста работа. И да сакаат нема да можат да ги банираат сите од трибина.
Џеси игра топ и дава голови само на 2 натпревари цела сезона. Дома и на гости против вас
Ај шо дава голови, ама и тие моронските денсови што ги прави, тоа повеќе иритира.Џеси игра топ и дава голови само на 2 натпревари цела сезона. Дома и на гости против вас![]()
. Така да не го предизвикувајте
![]()
Опоменет е за такви глупости ама тоа е најмал проблем кај него. Откако Биди и Бади доживеаа комплетна алиенација од составот, имам надеж дека и тој ќе си пречека на своја глава.Ај шо дава голови, ама и тие моронските денсови што ги прави, тоа повеќе иритира.