Game of Thrones

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Немав време да правам репризи, изгледав неколку видеа на јутуб каде прават ретроспектива, колку да се потсетам на главните поенти во приказната, спремен да го видиме големото финале од шест епизоди.

Штета што завршува многу побрзо од што требаше, што седма сезона буквално прелета со дејството, што имаме само шест епизоди за крај, сеуште е врв серијата, но можеше уште подобро, на крај излезе жртва на сопствениот успех, и жртва на прегореноста на авторите и актерите.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Имам зезнат проблем со првава епизода. Немам можност за пристап до ХБО а патувам одма откако ќе заврши (пред да излезе торент) и немам како да ја симнам цела недела.
Што значи спојлери ќе ми ја изедат. Дали има шанса да се најде линк за стрим некаде, макар и работел? :)

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.380
Поени од реакции
23.203
Се сомневам дека Страшо ќе победи така да втора опција ми е Серси, ја мразам уште од прва сезона, прва епизода ама навивам за неа да седи на тронот најмногу зошто преку глава ми е од Таргерианс и Старкс.

Инаку мислам дека Дајнерис или Џон ќе победи на крај, некој од овие ќе се жртвува да го победи Страшо. Може оваа ќе остане трудна и понатаму во иднина нивниот син/ќерка ќе биде владетел.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Имам зезнат проблем со првава епизода. Немам можност за пристап до ХБО а патувам одма откако ќе заврши (пред да излезе торент) и немам како да ја симнам цела недела.
Што значи спојлери ќе ми ја изедат. Дали има шанса да се најде линк за стрим некаде, макар и работел? :)
Овде со сигурност ќе можеш да ја гледаш епизодата https://www1.swatchseries.to/

Јас најчесто ги користам линковите на openload.co

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Колку време после премиерата излегува торент на Арена?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Колку време после премиерата излегува торент на Арена?
Kaj 5 postabilni, sto ke vlecat i kje simnes brzo.

Stream pred 2 godini probav pa na sred epizoda padna. Nikad vise.

Godinavana hbo go ke gledam ako idat u 3. Ako ne drugiot den ke simnuvam kvalitetno. :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Ќе го има на ХБО ГО во 3ам?
Не верувам, најрано што може да го има е во 4 наутро кога ќе заврши епизодата со прикажување на нивните канали во САД.

Сега проверив ќе се емитува и во Европа на HBO каналите во исто време.

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Не верувам, најрано што може да го има е во 4 наутро кога ќе заврши епизодата со прикажување на нивните канали во САД.

Screenshot_2.png

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Пред 5-6 месеци, ако не и повеќе, почнав да ја гледав серијава, изгледав некаде околу 5-6 епизоди, ама како на сила да ја гледав, ич не ми остави впечаток, досадна ми беше до немај каде.
Ама прочитав неколку страни овде, не најдов ниеден негативен коментар, па така пак ќе ја ставам на листата на чекање, може ќе тргне од втора :icon_lol:
Мислењето ми е од 2013 година.
Го поништувам, едвај чекам да изгледам нова епизода, ама ќе си гледам само по една на ден, таман да ја догледам до денот кога ќе биде финалето... :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom