Он прашува за HBO GO бе, не за пакет канали во Вип или што ти знам каде.300 денари за три обични и 3 HD канали во VIP.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он прашува за HBO GO бе, не за пакет канали во Вип или што ти знам каде.300 денари за три обични и 3 HD канали во VIP.

Само Санса не ја гледам?
Само Санса не ја гледам?
Повеќе него за било која друга до сега.Полека но сигурно се ближи сезонава, raise ur hands if ur hyped![]()
Јас ги гледав од 7ма сезона на HBO GO кај нас ги даваа на HBO во Понеделник а на HBO GO во Недела вечер идеа.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Зборам за HBO GOСигурен си? накај 3 сабајле искача одма HD снимка?
Зборам за HBO GO
Така беше лани,си ги гледав на тв преку HBO GO апликација,сега незнам погледни на вебсајтот кога ќе почнат со давање.да де, зa HBOGo е прашањето, дали ми се исплати да го плаќам за да глеам на раат без да чекам првиот торент да искочи...
Првите снимки - накај 1 и 45.Сигурен си? накај 3 сабајле искача одма HD снимка?
Квалитетот на HBO GO е подобар отколку оној на ТВ, серии се префрлив преку него да гледам, плус што се VoD. И јас го имам истото прашање, дали во 03:00 како што ќе иде на НВО премиера, ќе биде достапна и на GO? Ако некој знае со сигурност, нека сподели.Така беше лани,си ги гледав на тв преку HBO GO апликација,сега незнам погледни на вебсајтот кога ќе почнат со давање.

На нивниот сајт пишува 15.04.19Квалитетот на HBO GO е подобар отколку оној на ТВ, серии се префрлив преку него да гледам, плус што се VoD. И јас го имам истото прашање, дали во 03:00 како што ќе иде на НВО премиера, ќе биде достапна и на GO? Ако некој знае со сигурност, нека сподели.
Видов, ама и 3 сабајле е 15.04.2019На нивниот сајт пишува 15.04.19
. Барем до сега беше дека во видеотека не се појавуваше за гледање после 21:00 часот во понеделникот, бидејќи кај нас понеделник во 20:00 ја третираа како премиера.