Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Арсенал vs Јунајтед...

Од едната страна - една пијана топка + подарен пенал.

Од другата страна - пречка, статива, добри шанси на Лукаку, Фред и Рашфорд, но и солидни одбрани на Лено.

Горе-долу, Арсенал се' што шутнаа во гол - влезе, а Јунајтед со никаква реализација.

П.С. Дајте тазе судии во ПЛ!
Pa mme dosta srekja gi sereše Utd, ja potrosivte seta srekja so PSZ... morase denes da izgubite..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Веројатно знаеш и самиот - никогаш доста од победи од омилениот клуб.
Tocno, ama mora malce da osetite baksuz (stativi, precki, pacerski primeni golovi... itn itn) seti se kako pobedivte protiv Juve.. ve izdominiravme ama dzabe na kraj 1:2...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Tocno, ama mora malce da osetite baksuz (stativi, precki, pacerski primeni golovi... itn itn) seti se kako pobedivte protiv Juve.. ve izdominiravme ama dzabe na kraj 1:2...
Уште да дојде ред вие да осетите како е да ве заебе судијата и таман. :P

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.797
Најмалку ни е крив судијата, да си беа Рашфорд и Лукаку поприсебни пред гол, немаше судијата да го збориме.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

Добра ВАР проверка, уште да имаше некој да гледа :pos: 100% англиски судија е во собата :pos:

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пред некој месец пишав за документарецот на Сандерленд во неколку епизоди, пред малку до догледав цел и го препорачувам (y) освен што е квалитетно изработен, има и што да се види. Едно чиче на почетокот вели, 90% од натпреварите на Сандерленд што ги имам изгледано во животов се или бркање промоција или бегање од релегација, една девојка вели навивање за Сандерленд е како да си во шити врска :pos: башка што цела сезона ги заебаваат гостинските навивачи, им ја пеат We saw you cry on Netflix. Ги има фрустрациите на навивачите кои живеат во релативно сиромашен англиски град а даваат и пари и душа за Сандерленд.
Кој има време, нека одвои (y)

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Најверни навивачи имаат Сандерленд и Њукасл. Никакви инвестиции нема во нивните клубови, шити игра, најсиромашно место во Англија и пак стадионите им крцаат. Сандерленд рекорди руши во трета лига со посетеност. Приметувам и на ЕП и СП најмногу доаѓаат од овие два града.

За разлика од нив овие од Лондон, а им изгуби екипата одма цмиздрат. Од што се тивки за време на утакмкци се слуша некоја пчела како слетува на три блока одалеченост од стадионот.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
За разлика од нив овие од Лондон, а им изгуби екипата одма цмиздрат. Од што се тивки за време на утакмкци се слуша некоја пчела како слетува на три блока одалеченост од стадионот.
Чеканите не се тивки не ја претервај :D..од овие во Премиер лига што се имаат најаки навивачи :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Чеканите не се тивки не ја претервај :D..од овие во Премиер лига што се имаат најаки навивачи :D
Сакав да кажам за овие Челзи, Арсенал, Тотенхем. И Палас и Милвол се јаки.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.090
Штета шо Милвол е ептен слаб финансиски и едвај се протна до чемпионшип. Да се надеваме барем Лидс да изборат директно место во Премиер, оти секојпат во плејофот ја ебат работата.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.967
Поени од реакции
41.285
Тек сега стигам да пишам нешто за Арсенал Јунајтед.
Арсенал заслужена победа, изиграа одлично во одбрана. За Јунајтед можда и се очекуваше веќе пораз, нема оправдување ни судии ни повредени играчи затоа што си имаа неколку шанси и не искористија ни една. Можда и повеќе напаѓаа ама Арсенал добро си ја заврши работата у одбрана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom