Единствено објаснување гледам во тоа дека пред да стигне пасот од Агуеро до Стерлинг, дефанзивец на Ватфорд со клизач ја удира топката која се мава во Стерлинг и влага во гол.Ќе сакаш да објасниш зошто е регуларен голот?
Иначе, Ливерпул исто лупаше голови од офсајд во одреден дел од сезона.[DOUBLEPOST=1552157684][/DOUBLEPOST]
Дали и јас иам мозочен удар?[DOUBLEPOST=1552157705][/DOUBLEPOST]Нејсе, скраја да е да ми се они двајца другари
![]()
Тотенехем до пред 10 дена беа на 3 бода од прво место, ова иде како на крај на Март, Сити да ви избегаат 10 поени, па јас да ве дупам оти сме мислеле дека Ливерпул може да земе титула.Скраја да е да сме јас и ти другари, али да, тоа би го кажалСакаш да знаеш каков беше ти кога убедуваше дека Тотенхем се џенуин тајтел контендерс? Дека Јунајтед има боље тим од Ливерпул? Дека Јунајтед изиграл боље од Сити кога ве треснаа од земја? Епаааа, едно 10тина пати полошо од ова.
Имаш две можности.Мене ме занима зошто го признаа голот пошо првично беше кренато знаменцето. Бог знае која беше причината зашо очигледно знаменцето беше кренато за пасот кон Стерлинг, а не за друга ситуација.
Сити води, Ливерпул може да изгуби титула ама мене не ми е јасно како може да си ти со мозочен удар?ова иде како на крај на Март, Сити да ви избегаат 10 поени, па јас да ве дупам оти сме мислеле дека Ливерпул може да земе титула.![]()
Никој не треба да каже работи што се очигледни.Сити води, Ливерпул може да изгуби титула ама мене не ми е јасно како може да си ти со мозочен удар?
Ти да се зафркаваш со мене, зошто ТИ си мислел дека Ливерпул ќе биде шампион а не јас? Како бе вака? Која е логиката?
Напротив, кога претпоставуваш за нешто очигледно, најчесто излага дека не е така. Муабетот ми е дека не може ти да се зафркаваш со мене на крај на сезона зошто ТИ си мислел дека Ливерпул ќе биде шампион. Нормално, тоа не го менува фактот дека можеш да се подјебаваш тука дека Ливерпул не станаа шампион, али не поради твоите претпоставки и фејкерски фурања на клубот owowowowo ako sea ne osvojat hhhhhhhhhhhhНикој не треба да каже работи што се очигледни.
Како и да ја вртиш, ја утнав со Тотенхем, јебига и на најдобрите им се дешава.![]()
Sega vie plachite i pak e okej...Da bese lpool u prasanje ke placevte site a sea e okej...
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Според новите правила, офсајдот не е активен додека играчот не дојде во допир со топката во овој случај, односно ако нешто друго се случи во меѓувреме, како сега што играчот на Вотфорд ја допре топката и таа после го удри Стерлинг, нема офсајд. Не е иста ситуација ама и пеналот на Кејн против Арсенал не беше офсајд нели, фаулот се случи пред офсајдот да биде активен. Секојдневно се плука по судиите, па дури и во ваква ситуација кога ќе донесат одлична одлука, секогаш ќе има такви како Рики на кои се судиите ќе им бидат криви.Ќе сакаш да објасниш зошто е регуларен голот?
Иначе, Ливерпул исто лупаше голови од офсајд во одреден дел од сезона.[DOUBLEPOST=1552157684][/DOUBLEPOST]
Дали и јас иам мозочен удар?[DOUBLEPOST=1552157705][/DOUBLEPOST]Нејсе, скраја да е да ми се они двајца другари
![]()
Ќе ги потонам ептен, тек тогаш за отров ќе се фатат.Почекај до следна сезона.
Фан клуб Ливерпул ќе објави конкурс за нови фанови, ќе фатиш убаво место![]()