O
ob1
Гостин
Дај бе не плачете, ко да е единствена екипа Сити кај што им прогледуваат судиски нерегуларности. 73737373 гола дае Ливерпул сезонава од офсајд и непостоечки пенали.
Пошо Ливерпул ич не даваше сезонава голови од офсајди и непостоечки пенали.Титула со судии добиена. Мрш.
Ич не даваше.Пошо Ливерпул ич не даваше сезонава голови од офсајди и непостоечки пенали.![]()
Скраја да е да сме јас и ти другари, али да, тоа би го кажалРики и S.L со мозочен удар, што би кажал другар им Реја.![]()
Другар ИМ пише беСкраја да е да сме јас и ти другари, али да, тоа би го кажалСакаш да знаеш каков беше ти кога убедуваше дека Тотенхем се џенуин тајтел контендерс? Дека Јунајтед има боље тим од Ливерпул? Дека Јунајтед изиграл боље од Сити кога ве треснаа од земја? Епаааа, едно 10тина пати полошо од ова.
Ќе сакаш да објасниш зошто е регуларен голот?Најтрагичното е што голот е чист, баш напротив Сити ќе беше дебело оштетен да не им го признаа. Само да се плачело, се некој друг е крив за неспособноста на фудбалерите на Ливерпул![]()
Дали и јас иам мозочен удар?Другар ИМ пише бе
овој со рачињава ги мрдна, незнаат шо зборат вишеБитно му го кажа вицот![]()