Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Колку максимум мозочни удари во серија може човекот да има? Фан Клуб Интер вие сте така поупатените.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Додека сме кај Сон, читав дека не сакал да се жени и да има деца додека е активен фудбалер, сакал 24/7 да е сконцентриран кон она што го прави. Истото беше случај и со Парк, формираше фамилија откако се пензионираше. Која посветеност ја имаат мравиве кон работата, не се споредуваат.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Не знам што сакаше да кажеш со ова, али трите гиганти во Шпанија беа казнети со трансфер бан.
Па види ја веста што сум ја цитирал. Во сите три случаи на Реал, Атлетико и Барселона, жалбата на клубот ја одложи казната и тимовите го имаа следниот преоден рок за да прават трансфери и да можат да регистрираат играчи.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.443
Тотенхем е на добар пат да заврши надвор од топ 4. Имаат најтежок распоред а се во најлоша форма моментално.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Нека се пакува Силва

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
За титула ќе се бореа бе умрениве :pos:
Абе Обамејанг се да ти е.ам

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Не ми се верува, да умре од запек тој што ме заколнал за цел живот. Нека се мучи дур очите џамлии му се направат. Од Јунајтед кренав раце оти мислев нема спас од Мурињо, кога тој послем 2дена си замина, тие се препородија, а овие пропадна како Нокиа. Кај и да отидам све пропаѓа, клубови се распаѓаат, фирми под стечај идат, дискотеки се затвараат. А запознам нови познанства тие одма странство фаќаат, пола држава мислам дека јас ја испратив во станство.
Ќе сменам сега за Челзи, Сити ќе навивам за да пропаднат, Јунајтед барем нека користи.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.831
Поени од реакции
12.282
Не ми се верува, да умре од запек тој што ме заколнал за цел живот. Нека се мучи дур очите џамлии му се направат. Од Јунајтед кренав раце оти мислев нема спас од Мурињо, кога тој послем 2дена си замина, тие се препородија, а овие пропадна како Нокиа. Кај и да отидам све пропаѓа, клубови се распаѓаат, фирми под стечај идат, дискотеки се затвараат. А запознам нови познанства тие одма странство фаќаат, пола држава мислам дека јас ја испратив во станство.
Ќе сменам сега за Челзи, Сити ќе навивам за да пропаднат, Јунајтед барем нека користи.
Ај и мене запознај ме да фатам и јас странство. Или да умрам :place:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
Почекај до следна сезона.
Фан клуб Ливерпул ќе објави конкурс за нови фанови, ќе фатиш убаво место ;)

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Кај најдоа овие Вотфорд вакви зелени да се сторат. Здраво да се загледаш да видиш нивни фудбалер:confused:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Се надевам се заебава пријателот , али да менуваш клуб за кој навиваш зошто не ти се свиѓа нешто ми е тотален нонсенс.Замисли го Пеџа од утре да се пали на Дортмунд и да си ја треска главата со ист интензитет.Па одма ќе ми стане дно од човек :D

Последно уредено:
Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Се надевам се заебава пријателот , али да менуваш клуб за кои навиваш зошто не ти се свиѓа нешто ми е тотален нонсенс.Замисли го Пеџа од утре да се пали на Дортмунд и да си ја треска главата со ист интензитет.Па одма ќе ми стане дно од човек :D
А вака не е?:pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.779
Вади нешто Вотфорд од мечов, ако Сити продолжи со оваа Челси игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom