Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Али Стерлинг братот што праи...

Сане ќе го седне на клупа, Силва ќе го седне, другиот Силва, Марез ќе го седнел, курофмиленче ќе го седнел. Види го братот, гори на терен од што игра јака сезона.

O

ob1

Гостин
Ќе сакаш да објасниш зошто е регуларен голот?

Иначе, Ливерпул исто лупаше голови од офсајд во одреден дел од сезона.[DOUBLEPOST=1552157684][/DOUBLEPOST]
Дали и јас иам мозочен удар? :cautious:[DOUBLEPOST=1552157705][/DOUBLEPOST]Нејсе, скраја да е да ми се они двајца другари :D
Единствено објаснување гледам во тоа дека пред да стигне пасот од Агуеро до Стерлинг, дефанзивец на Ватфорд со клизач ја удира топката која се мава во Стерлинг и влага во гол.

Слична ситуација имаше ако памтите пред некоја година на Ливерпул - Тотенхем кај што Кејн беше длабоко во офсајд, но бидејќи Ловрен во обид да ја избаци топката само ја промаши и стигна до Кејн што направи да не се активира офсајдот.

Како и да е, ова е само моја претпоставка, не сум сигурен нека ме поправат ако грешам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
Скраја да е да сме јас и ти другари, али да, тоа би го кажал :D Сакаш да знаеш каков беше ти кога убедуваше дека Тотенхем се џенуин тајтел контендерс? Дека Јунајтед има боље тим од Ливерпул? Дека Јунајтед изиграл боље од Сити кога ве треснаа од земја? Епаааа, едно 10тина пати полошо од ова.
Тотенехем до пред 10 дена беа на 3 бода од прво место, ова иде како на крај на Март, Сити да ви избегаат 10 поени, па јас да ве дупам оти сме мислеле дека Ливерпул може да земе титула. :)

Цел свет го ставаше Тотенхем како контендерс, јебига се усраа... не им е прв пат. :D

За тимот на Јунјатед исто така ми се смеевте со Дноев дека не било до менаџерот и било до играчите, па еве што направија пред три дена со 18 годишни деца. Плус да не заборавиме дека Ливерпул не ни шутна на гол пред две недели, против горе-доле вториот тим на Јунајтед. :P

Пак ќе потсетам, Донев се курчеше и дека и да смени Јунајтед тренер и да почнат од исто поени со Ливерпул, вашите пак ќе завршат убедливо пред нас. Епа моментално не само што Солсќер има освоено некои си 7 поени повеќе од Клоп, туку има и најмногу од сите после неговото доаѓање во ПЛ. :cool:

Успеа да ме натереш сеа да се искурчам, иако до сега мудро си ќутев, па нормално утре ќе го јадеме 3-0 на Емирати.

П.С. За тоа со дека сме играле боље од Сити никогаш не сум кажал, туку дека тие не играа ништо посебно и не тепаа на среќа таа утакмица. Мада признавам дека тогаш имав мозочен удар, тоа ни беше шанса конечно да се вратиме во борба за титула после 5 години и ја изгубивме на најглуп можен начин, со два полу-автогола.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.959
Поени од реакции
116.534
Мене ме занима зошто го признаа голот пошо првично беше кренато знаменцето. Бог знае која беше причината зашо очигледно знаменцето беше кренато за пасот кон Стерлинг, а не за друга ситуација.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
Мене ме занима зошто го признаа голот пошо првично беше кренато знаменцето. Бог знае која беше причината зашо очигледно знаменцето беше кренато за пасот кон Стерлинг, а не за друга ситуација.
Имаш две можности.

Првата и поверојатна, дека Јанмат намерно играше со топката. Мислам дека од тој момент се брише секој офсајд и си продолжува играта.

Другата, и помалце веројатна, дека Агуеро воопшто не ни сакаше да подаде на Стерлинг, туку себе да си ја спушти топката. Ама со оглед на тоа што се свири офсајд и во ситуација кога некој смета на играта, а уопште не ни ја допира топакта мислам дека најверојатно е првото.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ова иде како на крај на Март, Сити да ви избегаат 10 поени, па јас да ве дупам оти сме мислеле дека Ливерпул може да земе титула. :)
Сити води, Ливерпул може да изгуби титула ама мене не ми е јасно како може да си ти со мозочен удар?
Ти да се зафркаваш со мене, зошто ТИ си мислел дека Ливерпул ќе биде шампион а не јас? Како бе вака? Која е логиката?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
Сити води, Ливерпул може да изгуби титула ама мене не ми е јасно како може да си ти со мозочен удар?
Ти да се зафркаваш со мене, зошто ТИ си мислел дека Ливерпул ќе биде шампион а не јас? Како бе вака? Која е логиката?
Никој не треба да каже работи што се очигледни. :D

Како и да ја вртиш, ја утнав со Тотенхем, јебига и на најдобрите им се дешава. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Никој не треба да каже работи што се очигледни. :D

Како и да ја вртиш, ја утнав со Тотенхем, јебига и на најдобрите им се дешава. :)
Напротив, кога претпоставуваш за нешто очигледно, најчесто излага дека не е така. Муабетот ми е дека не може ти да се зафркаваш со мене на крај на сезона зошто ТИ си мислел дека Ливерпул ќе биде шампион. Нормално, тоа не го менува фактот дека можеш да се подјебаваш тука дека Ливерпул не станаа шампион, али не поради твоите претпоставки и фејкерски фурања на клубот owowowowo ako sea ne osvojat hhhhhhhhhhhh :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.959
Поени од реакции
116.534
Стерлинг хет трик за 13 минути.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Ќе сакаш да објасниш зошто е регуларен голот?

Иначе, Ливерпул исто лупаше голови од офсајд во одреден дел од сезона.[DOUBLEPOST=1552157684][/DOUBLEPOST]
Дали и јас иам мозочен удар? :cautious:[DOUBLEPOST=1552157705][/DOUBLEPOST]Нејсе, скраја да е да ми се они двајца другари :D
Според новите правила, офсајдот не е активен додека играчот не дојде во допир со топката во овој случај, односно ако нешто друго се случи во меѓувреме, како сега што играчот на Вотфорд ја допре топката и таа после го удри Стерлинг, нема офсајд. Не е иста ситуација ама и пеналот на Кејн против Арсенал не беше офсајд нели, фаулот се случи пред офсајдот да биде активен. Секојдневно се плука по судиите, па дури и во ваква ситуација кога ќе донесат одлична одлука, секогаш ќе има такви како Рики на кои се судиите ќе им бидат криви.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Праам рејџ квит озбилно, поздрав дечки, нека си ебе матер све, неам нерви за ова. Се глеаме ако освоиме случајно па да се курчам. Ако не збогум.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.978
Поени од реакции
8.248
Не дека немаше да победат, ама дај боже судијата Прочка да не дочека!!!

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Почекај до следна сезона.
Фан клуб Ливерпул ќе објави конкурс за нови фанови, ќе фатиш убаво место ;)
Ќе ги потонам ептен, тек тогаш за отров ќе се фатат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom