- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.595
- Поени од реакции
- 6.353
Нема проблем, специјалниот е слободен.Пукна тиквата меѓу Сари и играчите, а?
Нема проблем, специјалниот е слободен.Пукна тиквата меѓу Сари и играчите, а?
flegofne u natoПоголеми шанси моментално има Тотенхем да освои титула, него нашата драга држава да влезе у еу и нато
Немој те молам, доста беше за годинава да бидеме тајтл претенденти.Поголеми шанси моментално има Тотенхем да освои титула, него нашата драга држава да влезе у еу и нато
абе како ќе ја свртиш Ливерпул беше оштетен од судијава баеѓи.Што веќе нема да биде толку убав? За картонот е знак прашање каков ама дајверот сам се заби во Мегваер во шеснаесетникот, плус низ него проба да пројде. Што требаше да направи овој? Со дубок наклон да му отстапи пат?
Ако ја освоиме титулата уште без Кејн и Али месец дена нема да се трезнамНемој те молам, доста беше за годинава да бидеме тајтл претенденти.
Лихштајнер спаѓа во категоријата орелолетачи, така да и за него немаше да згрешиш ако се обратеше со братот.И така наеднаш, сезоната станува доста интересна, и за прво и за топ4.
У недела Сити има да не изедат живи кога ќа им испаднеме со одбрана Лихштајнер зомбито, Шкодран братот, другиот брат Џака како централен и Колашинац босанчеросот, задна линија „бој на косово“
А да не зборам за Давид Луиз, два просечни леви бекови, Азпи кој не е во формата од претходни години, со 2-3ца добри играчи у први 11...Se dodeka igraat igraci kako Pedro i Wilian nisto ne pravi Celzi. Ovie dvajca se pandan na Kandreva i Perisic vo Inter, prav kancer.
и линискиот судија ве еба два пати со погрешно досудени офсајди врз Мане, кој во тие ситуации ќе имаше многу добра прилика да асистира на некого.Не изгоре Аткинсон денес, ај црвен дискутабилно за Мегваер ама чист пенал врз Кеита не свирна а убаво си го нагазна. Како и да е, теренот беше ужас и Ливерпул не можеше да ја игра својата препознатлива течна игра а сите знаеме дека Лестер не е боранија екипа, плус и они си имаа две контри со кои што можеа да не потопат на Енфилд.
мислам дека се изговара Еди Хоу, слично ко што се изговара курва на англиски ХОУ.I da se spomene edi howie, valjda vaka se pisuvase, mislam deka e vreme od slednata sezona da vodi poasalen klub, ne moda da e nekoj od najjakive ama moze Everton ili nekoj slicen. Ubav fudbal za oko forsira babanov, mislam deka ke ispadne dobar trener od nego.