Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
и линискиот судија ве еба два пати со погрешно досудени офсајди врз Мане, кој во тие ситуации ќе имаше многу добра прилика да асистира на некого.
Да да ама ај за офсајд не сакав, викам да не претерувам со кукање тука али и тоа си игра улога.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Не изгоре Аткинсон денес, ај црвен дискутабилно за Мегваер ама чист пенал врз Кеита не свирна а убаво си го нагазна. Како и да е, теренот беше ужас и Ливерпул не можеше да ја игра својата препознатлива течна игра а сите знаеме дека Лестер не е боранија екипа, плус и они си имаа две контри со кои што можеа да не потопат на Енфилд.
И прво полувреме,кога Алисон го греши пасот кон Хендерсон,капитенот направи фаул на работ на 16-ник(МИСЛАМ дека беше надвор,ама сеедно опасна позиција,ништо не свирнаа). Нвм,не свирна чист црвен за Мегваер,ама мислам и дека многу комбинации правеа Ливерпул во 16-тник на Лестер според мене,цело време потег плус правеа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.899
Сари и Хазард се јадат по интервјуа и прес конференции веќе цела недела. Од една страна Хазард докажува дека е лигле и дека џааабе му е цел талент кога очигледно ниеден тренер неможе да наметне авторитет над него, ама од друга страна и на Сари баш не му е погоден тајмингот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сари уште бил со играчите во соблекувалната. :icon_lol:
Ама јас стварно не знам што седи во соблекувална и им оправа криви дрини кога до тактикава негова е проблемот. Да беше мотивацијата доведена во прашање, ајде де.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И прво полувреме,кога Алисон го греши пасот кон Хендерсон,капитенот направи фаул на работ на 16-ник(МИСЛАМ дека беше надвор,ама сеедно опасна позиција,ништо не свирнаа). Нвм,не свирна чист црвен за Мегваер,ама мислам и дека многу комбинации правеа Ливерпул во 16-тник на Лестер според мене,цело време потег плус правеа.

Ако беше надвор (а според мене беше, барем од тоа што го видов), требаше да го свири. Сепак, штетата не се споредува со пеналот над Кеита и евентуалниот црвен за Мегваер.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.837
Поени од реакции
17.492
Не е тоа ништо, како што Феликс Магат ги држеше 45 минути да стојат без да мрднат на тренинг

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom