Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Поголеми шанси моментално има Тотенхем да освои титула, него нашата драга држава да влезе у еу и нато
Немој те молам, доста беше за годинава да бидеме тајтл претенденти.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.860
Поени од реакции
42.538
Што веќе нема да биде толку убав? За картонот е знак прашање каков ама дајверот сам се заби во Мегваер во шеснаесетникот, плус низ него проба да пројде. Што требаше да направи овој? Со дубок наклон да му отстапи пат?
абе како ќе ја свртиш Ливерпул беше оштетен од судијава баеѓи.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.837
Поени од реакции
17.494
flegofne u nato[/QUOTE]

Сме влегле, како што сум ја влегол у Белата куќа[DOUBLEPOST=1548886054][/DOUBLEPOST]
Немој те молам, доста беше за годинава да бидеме тајтл претенденти.
Ако ја освоиме титулата уште без Кејн и Али месец дена нема да се трезнам :pos::pos::pos:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.136
Поени од реакции
13.262
И така наеднаш, сезоната станува доста интересна, и за прво и за топ4.

У недела Сити има да не изедат живи кога ќа им испаднеме со одбрана Лихштајнер зомбито, Шкодран братот, другиот брат Џака како централен и Колашинац босанчеросот, задна линија „бој на косово“
Лихштајнер спаѓа во категоријата орелолетачи, така да и за него немаше да згрешиш ако се обратеше со братот.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Сега видов дека Сити покрај шо игра со Арсенал во недела, по две кола е против Челзи, двете дома, големи се шансите Јунајтед за 2-3 недели да биде на четвртo.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Според хајлајтсов, поточно фуСбалов што го игра Челзи, Сари = Ван Гал.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не изгоре Аткинсон денес, ај црвен дискутабилно за Мегваер ама чист пенал врз Кеита не свирна а убаво си го нагазна. Како и да е, теренот беше ужас и Ливерпул не можеше да ја игра својата препознатлива течна игра а сите знаеме дека Лестер не е боранија екипа, плус и они си имаа две контри со кои што можеа да не потопат на Енфилд.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.998
Поени од реакции
11.636
Se dodeka igraat igraci kako Pedro i Wilian nisto ne pravi Celzi. Ovie dvajca se pandan na Kandreva i Perisic vo Inter, prav kancer.
А да не зборам за Давид Луиз, два просечни леви бекови, Азпи кој не е во формата од претходни години, со 2-3ца добри играчи у први 11...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.583
I da se spomene edi howie, valjda vaka se pisuvase, mislam deka e vreme od slednata sezona da vodi poasalen klub, ne moda da e nekoj od najjakive ama moze Everton ili nekoj slicen. Ubav fudbal za oko forsira babanov, mislam deka ke ispadne dobar trener od nego.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Не изгоре Аткинсон денес, ај црвен дискутабилно за Мегваер ама чист пенал врз Кеита не свирна а убаво си го нагазна. Како и да е, теренот беше ужас и Ливерпул не можеше да ја игра својата препознатлива течна игра а сите знаеме дека Лестер не е боранија екипа, плус и они си имаа две контри со кои што можеа да не потопат на Енфилд.
и линискиот судија ве еба два пати со погрешно досудени офсајди врз Мане, кој во тие ситуации ќе имаше многу добра прилика да асистира на некого.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.903
Тоа над Кеита колку судии би го суделе, толку судии и не би го суделе според мене. Буквално се зависи од критериумот на судијата, по мене лично не беше пенал.

За црвениот не знам, пошто не гледав прво полувреме.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
I da se spomene edi howie, valjda vaka se pisuvase, mislam deka e vreme od slednata sezona da vodi poasalen klub, ne moda da e nekoj od najjakive ama moze Everton ili nekoj slicen. Ubav fudbal za oko forsira babanov, mislam deka ke ispadne dobar trener od nego.
мислам дека се изговара Еди Хоу, слично ко што се изговара курва на англиски ХОУ.

Еди Курвата хехе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom