Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.581
Колку трофеи има Интер во ЛШ?
Многу ненормална особа си жими се, не сум неписмен и знам дека има Пул 18 титули у Англија, муабетот ми беше откако се вика Премиер лига имаат 0, намерно спомнав за да форснам. 3 има иначе Интер, една повеќе од Јувентус. :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Многу ненормална особа си жими се, не сум неписмен и знам дека има Пул 18 титули у Англија, муабетот ми беше откако се вика Премиер лига имаат 0, намерно спомнав за да форснам. 3 има иначе Интер, една повеќе од Јувентус. :icon_lol:
Нема три бро, како ми рече сеа на чат, две имале кога биле куп на шампиони, сеа у ЛШ имаат 1 hhhhhhhhhhhhh

Ебате форсаторот одвратен хахахахахах

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.900
Не споредував Ливерпул-Интер, него за глупуот муабет со „променет формат“.
Мада, нормално е одма на тоа да ти оди муабетот, манчестерски фори се тоа периодов :D

hhh?
Немаме ние фори периодов, посебно не сезонава. :(

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.490
Поени од реакции
11.440
која ретарда
алах последниве натпревари поише дајвнува од шо има влакна деветосумдевет на брадата па најде да збори за Раш, боже сачувај

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.186
Поени од реакции
18.281
Англичаните сами се криви со тоа форсирање статистика само за премиер лига. Многу ретко читам/слушам податоци за цел период.

Да прашаш за 90% најдобар стрелец во Англија е Ширер, а он всушност само во ПЛ е најдобар.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Англичаните сами се криви со тоа форсирање статистика само за премиер лига. Многу ретко читам/слушам податоци за цел период.

Да прашаш за 90% најдобар стрелец во Англија е Ширер, а он всушност само во ПЛ е најдобар.
Па не е само во Англија тоа, во ЛШ исто беше со одбрана на титулата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
која ретарда
алах последниве натпревари поише дајвнува од шо има влакна деветосумдевет на брадата па најде да збори за Раш, боже сачувај

Sent from my iPhone using Tapatalk
Беше дајв бе Чомбе?

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Рафа Бенитез им донесе на Ливерпул една ЛШ, сега ќе им донесе и една ПЛ. :P Шала настрана, мило ми е што Њукасл пополека се оправа како екипа и што се оддалечува од зона за испаѓање. Сепак е тим со огромна традиција и многу навивачи.

Е сега да не испадне само џабе славење кај Ливерпул. Ако вечер кикснат со Лестер макар и нерешено да заврши ништо посебно нема да се смени на табелата.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Рафа Бенитез им донесе на Ливерпул една ЛШ, сега ќе им донесе и една ПЛ. Шала настрана, мило ми е што Њукасл пополека се оправа како екипа и што се оддалечува од зона за испаѓање. Сепак е тим со огромна традиција и многу навивачи.

Е сега да не испадне само џабе славење кај Ливерпул. Ако вечер кикснат со Лестер макар и нерешено да заврши ништо посебно нема да се смени на табелата.
Никогаш нема да кикснат со Лестер.
3 комада во прво ќе им стегнат,огромен ветар во грб им даде победата на Њукасл.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.860
Поени од реакции
42.537
Денеска случајно слушнав двајца фанови на јунајтед како дискутираат, уште се во неверување за тоа што се случи вчера со Сити.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Денеска случајно слушнав двајца фанови на јунајтед како дискутираат, уште се во неверување за тоа што се случи вчера со Сити.
A da ne se ushte vo neveruvanje za toa shto se sluchi na City so Palace pred nekoe kolo?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.136
Поени од реакции
25.222
А тука цел форум е во неверување како можеш константно се поголеми глупости да тресеш.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А тука цел форум е во неверување како можеш константно се поголеми глупости да тресеш.
Па не сите брат, јас еве очекувам секој нареден пост да биде поголемо срање од претходниот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Спаваш ли мирно, Ѓорчев Влатко...
Сигурно му се претставиле, му кажале „друже, ние навиваме за Јунајтед, сеа ќе коментираме за фудбал а ти прави се дека не не' слушаш а ние ќе глумиме субјективност“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom