Да, тогаш ќе бидне бламажа, се концентрирав на ПЛ.Ако испадне од Шалке?
ај да ја изгубевме тогашНемате гајле, ја тепавте најважната утакмица сезонава со Тотенхем, се друго е плус.
Клајн е втора опција, Трент е пред него, Робертсон беше донесен како замена за Морено но после неколку киксеви Клоп му даде шанса на Робертсон и овој испадна дека е еден од најдобрите леви бекови, Морено е цепеница, он да игра промаја ќе дува од таа страна.Не го отпишувајте Сити. Вака ако ги "ротира" играчите Клоп, ќе паднат на кондиција. Клајн беше најдобар десен бек пред две сезони а греј клупа (знам дека беше повреден) Морено започна многу добро ланска сезона чинам, пред да му се дај шанса на Робертсон, и тој греј клупа. Шаќири можи да го ротира со сите од напаѓачката тројка па и од среден ред. Нема да имаат душа да истуркаат до крај вака. Сити има страшен избор на играчи! И јас сум Ливерпул да освои ама....
Уште премногу има од сезоната..многу ќе зависи кој каде ќе стигни во ЛШ и дербито за две кола..ако победи таму Ливерпул заедно со наредното коло каде го пречекуваат Арсенал тогаш ќе имаат огромен капитал од 10 бода и тука ќе имаат веќе пенал за титула.Не го отпишувајте Сити. Вака ако ги "ротира" играчите Клоп, ќе паднат на кондиција. Клајн беше најдобар десен бек пред две сезони а греј клупа (знам дека беше повреден) Морено започна многу добро ланска сезона чинам, пред да му се дај шанса на Робертсон, и тој греј клупа. Шаќири можи да го ротира со сите од напаѓачката тројка па и од среден ред. Нема да имаат душа да истуркаат до крај вака. Сити има страшен избор на играчи! И јас сум Ливерпул да освои ама....
Штета што се повреди лани,како перфектно се вклопи во екипата секоја чест..сите позиции од нападот и средниот ред ги покриваше и тоа секаде беше корисен....изгледа овај Клоп чудо од тренер е..не е можно секој играч што ќе го купи да му вади максимум и да му ја годи позицијата/улогата на теренот..во овие три години за 160% го променив мислењето за Милнер кој буквално доживува втора младост..чоекот игра од лев бек до племејкер.Не се знае за Окс, дали ќе заигра сезонава, пред 2 дена прв пат тренираше на трева после 8 месеци.
И Ливерпул оваа сезона имаат добар ростер, Кеита, Шаќири, Фабињо им се одлични засилувања, Стариџ и Лалана можи не се за прв тим моментално ама против помртви екипи топ работа ќе завршат, одбраната им е средена со Ван Дајк и Робертсон, конечно имаат класа голман едноставно се имаат.Не го отпишувајте Сити. Вака ако ги "ротира" играчите Клоп, ќе паднат на кондиција. Клајн беше најдобар десен бек пред две сезони а греј клупа (знам дека беше повреден) Морено започна многу добро ланска сезона чинам, пред да му се дај шанса на Робертсон, и тој греј клупа. Шаќири можи да го ротира со сите од напаѓачката тројка па и од среден ред. Нема да имаат душа да истуркаат до крај вака. Сити има страшен избор на играчи! И јас сум Ливерпул да освои ама....
Не би рекол дека не ротира Клоп, баш сезонава мислам дека е најдобар на тоа поле, а воедно да потсетиме дека имаа и проблем со повреди и прилагодувања на нови играчи.Не го отпишувајте Сити. Вака ако ги "ротира" играчите Клоп, ќе паднат на кондиција. Клајн беше најдобар десен бек пред две сезони а греј клупа (знам дека беше повреден) Морено започна многу добро ланска сезона чинам, пред да му се дај шанса на Робертсон, и тој греј клупа. Шаќири можи да го ротира со сите од напаѓачката тројка па и од среден ред. Нема да имаат душа да истуркаат до крај вака. Сити има страшен избор на играчи! И јас сум Ливерпул да освои ама....
И за Лестер така викаа дека ќе паднат, па изгураа дечките цела сезона. Не играа и ЛШ, ама пак...Не го отпишувајте Сити. Вака ако ги "ротира" играчите Клоп, ќе паднат на кондиција. Клајн беше најдобар десен бек пред две сезони а греј клупа (знам дека беше повреден) Морено започна многу добро ланска сезона чинам, пред да му се дај шанса на Робертсон, и тој греј клупа. Шаќири можи да го ротира со сите од напаѓачката тројка па и од среден ред. Нема да имаат душа да истуркаат до крај вака. Сити има страшен избор на играчи! И јас сум Ливерпул да освои ама....
А како бе другар да ги ротира? Малце ли е ова што го прави Клоп? Со Барнли никој не му играше у навална линија, у среден ред си ротира редовно, сеа и Робертсон го одмори пред 1-2 утакмици ако не се лажам, едино ВВД му игра секоја текма али за него мислам нема гајле зашо имам впечаток дека може 200 утакмици годишно по 90 минути да изигра без да се повреди. Ако нешто добро прави Клоп сезонава тоа е ротацијата и веројатно тоа ќе му донесе титула на крајот.Не го отпишувајте Сити. Вака ако ги "ротира" играчите Клоп, ќе паднат на кондиција. Клајн беше најдобар десен бек пред две сезони а греј клупа (знам дека беше повреден) Морено започна многу добро ланска сезона чинам, пред да му се дај шанса на Робертсон, и тој греј клупа. Шаќири можи да го ротира со сите од напаѓачката тројка па и од среден ред. Нема да имаат душа да истуркаат до крај вака. Сити има страшен избор на играчи! И јас сум Ливерпул да освои ама....