Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пред тоа викаа ќе им даде по 5 гола на Фросиноне и други такви екипи, а сега не го земавме за давање голови, туку за маркетинг.
be2c7c4d702efe4fdbd66c888e62ec97.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Не знам дали сум пишал на форумов ама имам кажано дека неговото носење е повеќе маркетингшки потег отколку фудбалски. Јуве и без Роналдо е силен да конкурира на сите фронтови а со неговото купување само си ја крена вредноста на акциите на пазарот. Секако нема да е во загуба а и ниеден гол да не постигне Јуве ќе се прошета низ лигава. Од друга страна Милан лани зема топ 3 дефанзивец за да заврши 6-7мо место? Без него да не планираа во втор дел на табела да се?
Секако дека најдобриот фудбалер во светот да го донесеш поише е маркетиншки него ли фудбалски. Секако. и пошто е таков нема да јадеме трици ко вие што го потевте за Бонучи пошто не било исто. Ебате логиката. Ме заболе мене дали е само маркетиншки или фудбалски или каков и да е потег. Битно платен е 100 милиона и во први 3 кола за скоро 30 шута и не даде ниту еден гол. Дур е таков има да јадеме трици.

Секако дека најдобриот фудбалер во светот да го донесеш поише е маркетиншки него ли фудбалски. Секако. и пошто е таков нема да јадеме трици ко вие што го потевте за Бонучи пошто не било исто. Ебате логиката. Ме заболе мене дали е само маркетиншки или фудбалски или каков и да е потег. Битно платен е 100 милиона и во први 3 кола за скоро 30 шута и не даде ниту еден гол. Дур е таков има да јадеме трици.
Да бе исто е, пошто Милан на крај на Септември испадна од трката за титула а Јуве од 3 кола има 9 бода. Стварно неефикасноста на Роналдо ги кошташе многу Јуве а киксовите на Бонучи не се осетија у Милан.

Да бе исто е, пошто Милан на крај на Септември испадна од трката за титула а Јуве од 3 кола има 9 бода. Стварно неефикасноста на Роналдо ги кошташе многу Јуве а киксовите на Бонучи не се осетија у Милан.
Абе џабе се тешите дека и покрај промашувањата у првенство против ебена Парма и Киево пак сте ги добиле, нив можете и со Бернардески да ги тепате, докажавте задњиве години. И џабе муабетот дека ради маркетинг е земен, земен е за ЛШ, да не се лажеме. Факт е дека моментално е помалку корисен од Манџукич и Коста, па и Бернардески у Јуве. Верувам дека ќе се подобри, ипак е класа... али дајте да уживаме и ние дур е дупе.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Steta sto ne davaat italijansko na Telma ili sportklub, moram anglisko i spansko da gledam preku vikend. :(

Daj neka mu pise nekoj na telma da davaat pak, me fati nostalgija vcera.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

А да почеката малце да не замарате во трето коло? Роналдо прошла сезона прв гол даде во 6-то или 9то коло дури и првиот дел од сезоната не играше добро после тоа влезе во беаст мод и видовме што се случи..

Увек на почеток на сезона сте најјаки после тоа се празни темава полека,исто како интерашиве со есенски шампиони секоја сезона дури и оваа некои мислеа дека ќе се борат за скудето.

пс. Модриќ и Видал колку гола дадоа?

Пред тоа викаа ќе им даде по 5 гола на Фросиноне и други такви екипи, а сега не го земавме за давање голови, туку за маркетинг.
Чекај малку. 3 коло е. Старите рекле брза кучка слепи кучиња раѓа. Трпение.

И не. Воопшто не го земаа за маркетинг и дресови, покрај неговата вредност како фудбалер. Дури да можеше со маска на лицето ќе играше и под псевдоним, за да не го познаат,имало такви предлози ама ете од ФИГЦ не ги оставале.

pa neli treba sudite da imat ist kriterium za site ?
Најаки ми сте само копате нешто како сте отшетени во секоја можна утакмица а Наполи лани првиот дел од сезоната кога даваше голови од офсајд, непостоечки пенали. Лацио кога судиите го ебаваја буквално 8 кола со ред ве немаше да писните оти ви беше во корист... Кај е истиот критериум од тука запрашај се, а дека судија ќе види се на терен, мало сутра.

Овој Пјатек од Џенова го има гледано некој? Ми стои дека е опасен играч, еве денес пак стрелец.
Во купот пред 2-3 недели 4 гола и стегна на Лече за едно полувреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom