Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислев дека ќе улета некој со анализа на натпреварите, наместо тоа се упатуваат десет инфантилни досетки од луѓе ничим изазвани. Многу е паднато нивото на форумот од пред 6-7 години. Штета.

Абе па вие многу осетливи. Голем кур ако 3ца сме пишале што Роналдо не дал гол. Ко да не го праевте вие (фановиве на Јуве) истото лани за Бонучи.

Кога ќе постигне гол Роналдо(а нема да постигне уште едно 10 кола), колективно има да свршат јувенташиве, секој втор нивен фан повеќе сака он да постигне гол него јувентус да победи...
Оу не знаев дека Нострадамус се криел под псевдонимот интерлове на форумов.

Мислев дека ќе улета некој со анализа на натпреварите, наместо тоа се упатуваат десет инфантилни досетки од луѓе ничим изазвани. Многу е паднато нивото на форумот од пред 6-7 години. Штета.
А ти вака зачленет 2018 август од кај знајш шо се слувало пред 6-7 години?

Кикица лагано 25 гола на 20 натпревари и на останатите не мора да влегува :kafence:

Темава место Сериа А треба да ја прекрстат во Статистика за Кристијано Роналдо. Бидејќи од стартот на првенството тоа најчесто се коментира на темава..

Ама и од друга страна ги сфаќам. Мора да се фаќа некој барем и индивидуален "неуспех", да се пиши нешто, а забораваат дека на крајот не е битно колку гола дал Роналдо или Икарди. Битно е кој ќе го крени трофејот.

Пола од овие сериозни биле за Роналдо бе, јас мислев се заебаваат :icon_lol:

Дај бе ни го подувте за Бонучи прошла сезона за секоја ситница што ја направи сеа ко мали дечиња плачете за Роналдо нешто ако се пише.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Киксовите на Бонучи ги коштаа Милан бодови додека неефикасноста на Роналдо не го кошта Јуве ништо. Има огромна разлика.
Не ги кошта ништо освен 100 Милиона за трансфер и 30 за плата. Ама добро ништо не ги кошта.

Не ги кошта ништо освен 100 Милиона за трансфер и 30 за плата. Ама добро ништо не ги кошта.

Не знам дали сум пишал на форумов ама имам кажано дека неговото носење е повеќе маркетингшки потег отколку фудбалски. Јуве и без Роналдо е силен да конкурира на сите фронтови а со неговото купување само си ја крена вредноста на акциите на пазарот. Секако нема да е во загуба а и ниеден гол да не постигне Јуве ќе се прошета низ лигава. Од друга страна Милан лани зема топ 3 дефанзивец за да заврши 6-7мо место? Без него да не планираа во втор дел на табела да се?

Se dodeka juventus pobeduva nisto ne gi kosta celta zacrtana bodovite zemeni vo seria A. Placanjeto ke bide ako ne uspeat da osvojat LS toa im e celta Seria A e veke osvoena.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom