Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте бан за Сладоледо, и така спамира и ни баксузи на сите.

Утакмицава на Интер е само за тие што пишат дека Икарди е слаб и просек. На грб ја носи екипата.

Утакмицава на Интер е само за тие што пишат дека Икарди е слаб и просек.

Јас неам начекано вакво мислење, искрено и без навреда ама треба да си благо ретардиран (кој и да е), за да кажеш дека Икарди е слаб и просек, бог од напаѓач.

Пак на нива играа, јас не знам што кур прават овие од федерација, толку ли нема некои норми што треба да се исполнат... Срамно е било која екипа од лигава да игра на онаков терен, ораница, нива, бавча.

Инаку Интер лошо изигра денес до голот, после тоа беа добри. Мора сериозно да поработат следниве две недели оти послабиве екипи пак ни се мака како и лани.

c87b1f1f48e2ebe0603f91c9632b1f24.png

Овој Лаутаро е толку добар што Спалети не сака ни да го игра во ситуација кога Икарди е повреден, со лажна деветка ќе игра :kafence:

Како и да е би требало да тепаат, многу слаба Болоња на првите две утакмици..
Повреден бил овој лошиов играч.

Cristiano Ronaldo has taken more shots without scoring (17) than any other player in Europe's Top 5 Leagues this season. [emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Cristiano Ronaldo has taken more shots without scoring (17) than any other player in Europe's Top 5 Leagues this season. [emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Педери, никој не му ја спомнува асистенцијата прошло коло за Манџукич. :D

Кога ќе постигне гол Роналдо(а нема да постигне уште едно 10 кола), колективно има да свршат јувенташиве, секој втор нивен фан повеќе сака он да постигне гол него јувентус да победи...

Мислев дека ќе улета некој со анализа на натпреварите, наместо тоа се упатуваат десет инфантилни досетки од луѓе ничим изазвани. Многу е паднато нивото на форумот од пред 6-7 години. Штета.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom