Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
automatski nema pricina nie fanovite da se nervirame sto vo seria A e dupe... ako pokaze vakvo izdanie i vo LS e togas stvarno remet zasluzuvame... a vaka, da ne se lazeme, remetot vi e malku isforsiran.. posekako ke ja dokaze klasata i ke ima 25+ gola..Абе џабе се тешите дека и покрај промашувањата у првенство против ебена Парма и Киево пак сте ги добиле, нив можете и со Бернардески да ги тепате, докажавте задњиве години. И џабе муабетот дека ради маркетинг е земен, земен е за ЛШ, да не се лажеме. Факт е дека моментално е помалку корисен од Манџукич и Коста, па и Бернардески у Јуве. Верувам дека ќе се подобри, ипак е класа... али дајте да уживаме и ние дур е дупе.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Да де, нормално е исфорсиран и зајадлив. Ама да се праиш луд со муабетиве дека не бил земен за голови него за маркетинг нема поента. [emoji16]automatski nema pricina nie fanovite da se nervirame sto vo seria A e dupe... ako pokaze vakvo izdanie i vo LS e togas stvarno remet zasluzuvame... a vaka, da ne se lazeme, remetot vi e malku isforsiran.. posekako ke ja dokaze klasata i ke ima 25+ gola..
Tocno, zemen e da dava golovi i da napravi razlika a so samototo toa i cekor napred vo LS (normalno trofej) ... a ona sto ne sakate vie da go sfatite e deka i bez da dade gol vo seria A, juve pak e nadmokjen vo odnos na drugite.. primer ti e do sega, 3 od 3 bez daden gol na Kiki... toa ustvari nie fanovite na Juve sakame da vi go predocime.. ali ipak jas licno smetam deka vi ligata ke bide 20+ gols i vo LS 8+ i na kraj koa ke sumiras okolu 30 gola bi imal vkupno..Да де, нормално е исфорсиран и зајадлив. Ама да се праиш луд со муабетиве дека не бил земен за голови него за маркетинг нема поента. [emoji16]
У првиот пост што ме цитираше баш тоа и ти го пишав, не дека не сакаме ние да го сфатиме тоа.Tocno, zemen e da dava golovi i da napravi razlika a so samototo toa i cekor napred vo LS (normalno trofej) ... a ona sto ne sakate vie da go sfatite e deka i bez da dade gol vo seria A, juve pak e nadmokjen vo odnos na drugite.. primer ti e do sega, 3 od 3 bez daden gol na Kiki... toa ustvari nie fanovite na Juve sakame da vi go predocime.. ali ipak jas licno smetam deka vi ligata ke bide 20+ gols i vo LS 8+ i na kraj koa ke sumiras okolu 30 gola bi imal vkupno..
Како што лани беше пекол за ЛШ?Bobobo interesna ke bide ligava ovaa sezona![]()
Роналдо тие 100 милиони за трансфер и платата од 30 милиони од фудбалски аспект никад нема да ги оправда. За да ги оправда, треба сам да добива мечеви и да даде 60 гола во сите натпреварувања што е неизводливо со оглед на неговата возраст. Како што реков, ќе ги оправда на друг начин а фудбалскиот дел ќе биде проследен со скромни 20 тина гола во сите натпреварувања.Да де, нормално е исфорсиран и зајадлив. Ама да се праиш луд со муабетиве дека не бил земен за голови него за маркетинг нема поента. [emoji16]
Реално, може и да даде 3 гола вкупно и да ги оправда, ако се у финале ЛШ за победа.Роналдо тие 100 милиони за трансфер и платата од 30 милиони од фудбалски аспект никад нема да ги оправда. За да ги оправда, треба сам да добива мечеви и да даде 60 гола во сите натпреварувања што е неизводливо со оглед на неговата возраст. Како што реков, ќе ги оправда на друг начин а фудбалскиот дел ќе биде проследен со скромни 20 тина гола во сите натпреварувања.
Ene i Pogba bese platen 100 milki pa gleam dade 60 golaРоналдо тие 100 милиони за трансфер и платата од 30 милиони од фудбалски аспект никад нема да ги оправда. За да ги оправда, треба сам да добива мечеви и да даде 60 гола во сите натпреварувања што е неизводливо со оглед на неговата возраст. Како што реков, ќе ги оправда на друг начин а фудбалскиот дел ќе биде проследен со скромни 20 тина гола во сите натпреварувања.
Па кој рече за него дека ги оправдал парите. Кој стигне му се потсмева.Ene i Pogba bese platen 100 milki pa gleam dade 60 golaili pak napravi 20+ asistencii u sezona...