Пост на кој сте се изнасмеале

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
За тие што не пратеа, имаше дискусија дали е офсајд ако голман дегажира од петерец или не

ne bev sosem siguren nasive sudii se amateri pagjaat na pritisok od domasnata publika ama bas na vakva situcija vo 3 mfl dojde do golema konfuzija pomosnikot pamtam krena ofsajd glavniot prizna gol i dvata zavrsija vo bolnica pa taka mi ostana vo sekjavanje ete toj incident na nasite tereni
:pos:
 
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Тема за кладиона по полноќ и Ставро ти се добитна комбинација :D

Сврши работа кога почна со овој ропакот @ilz да имаш исти типови.
Koga si postavil ti nekoj tip ? Baci mi go kurot smrdle edno.
Ти ропак еден, да се фрлиш од брод ќе го промашиш океанот. Јас толку глуп лик како тебе немам видено, горд дека бил коцкар.
Толку си глуп што си нереален.
Ti na ovoj nacin da komuniciras mozes samo preku internet. Da ne se objasnuvame i sam si znaes deka vo zivo sleduva nokaut :)
Ako so tupanici godis kolku sto godis tipovi, pobrzo ke nastinam od promajata od kolku sto ke me nokautiras.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.035
Поени од реакции
106.829
Глеј му објаснување на Џонтра за спортскиот директор на Лацио, Игли Таре шконтарот. :ROFLMAO::ROFLMAO:
Игли Таре сигурно седел на пц-то играл карти или она играна овци што ебе еден волк, му стигнало нотификација си рекол чеј двидам што е ова, аха, ахам, мхм, next, next, next........ The transaction approved, ok, close... back to Sheep Fucking and Pinball.
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Инаку најинтересното е тоа што врска немав која е типкава.
Ама откако никна постов+неколку реплицирања ја утепав од слушање be the one колку само врска неам шо се случува на ова сцена тоа е чудо некоје :pos:освен таа песна ниедна друга thx god :pos:

Последен поздрав (иако скоро никогаш не го читав) постов поштено си развали.
Great job kid.



Види ја оваа шпонкава, родена 95та у Лондон откако нејзините родители неколку години претходно од Косово избегале у Англија. Ја имала сета среќа на светот што се спасила од воено Косово и што моментално е најпозната млада пејачка и штокуридае у светов.

Фацата е тука, телото исто, голема како коњ, дебели нозе, 0 сексипил у неа (ок Стек шиптаромразец не кур замарај ако го тенчиш на неа) у 99та нејзините да избегале од Косово у Македонија, да се населиле у Боговиње, на 16 години да ја забулат, да има споени веѓи и бркчиња, на 18 години да ја омажат у Гњилане за некој нејзин трет братучед, да му роди 6 деца и да и се изгуби секаква трага од нормален живот.

Све ти ебам животе.
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.859
Поени од реакции
34.895
Да се дообјаснам, не ми е драго што раскинале, на никој не му посакувам таков заебан момент али нема потреба од фолирање, сите се знаеме кои сме и што сме. Абе никад, НИКАД нема да дупиш у месец дена 10 после 7-8 години врска зошто пред се', ти си изгубил ритам на излагање, ритам на флерт, на пуштања, на сфе и сфашта, не си отишол у дискотека од 2009та, уште мислиш дека Сентело и Чуџука се хитови, раскинал вчера, 15 дупел за 7 саати, едната плачела, се жалела на мајка и.

Мрш бе :D
:pos::pos::pos::pos::pos:

Вчера случајно во собата најдов стари цедиња, потпишано беше "свецки хитови", и Чуџука беше таму. :pos::pos::pos:
 

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.680
Поени од реакции
1.019
Добро ова беше поради проблемот релација С.Арабија-Катар :) Не е ок али еве до некаде може да се прифати. Симпатизер си на Барселона (европски клуб) и што очекуваш на логото да има ? Жирафа !?!?! :) Тој црвен крст сите што го спомнуваат на бела основа е знамето на градот Барселона. Се на се лудило :)
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Има и бетер, дедо му на Бербатов (поп по професија) се бунтуваше кога требаше да потпише за МЈ, ќе ја носел на себе сатаната :pos:
Исто и во фан клуб одамна не праша еден дечко, поп бил и кај да најдел дрес без ѓаволчето. Секој со своето, што да кажеме друго.
 
Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.150
Поени од реакции
3.419
Абе :pos::pos::pos:

К Абе никад, НИКАД нема да дупиш у месец дена 10 после 7-8 години врска зошто пред се', ти си изгубил ритам на излагање, ритам на флерт, на пуштања, на сфе и сфашта, не си отишол у дискотека од 2009та, мислиш дека Сентело и Чуџука се уште хитови, раскинал вчера, 15 дупел за 7 саати, едната плачела, се жалела на мајка и.

Мрш бе :D
:cuc::cuc::cuc::cuc:
 
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Пошо сум присуствувал на неколку екскурзии низ Европа
Стек бил два пати у Маџари на бурек, еднаш до Бит Пазар кога купувал ласери за 130че, објаснува како ПРИСУСТВУВАЛ на неколку екскурзии низ Европа :pos::pos:
 
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Земал со цел памет со Стелт се објаснува за фудбал, на крај му пукна филм и му рече сам себе да се занемари :pos::pos::pos::pos:

Mrtva koza ima bolja memorija i percepcija od tebe. Zanemari se samiot sebe, i spasi se.
 

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.206
Поени од реакции
6.559
Не се надевајте на ЛШ веќе, отиде возот после ова фијаско на Спалети. Рачунајте сега како ќе бидат на психички план, нарочито Икарди кој и така и така беше лут ради измената. Ја не знам Спалети што ќе им каже утре на тренинг, особено на Икарди... Што ќе му рече БЕ????? ШТО??? Еј бац ок е ја заебав со измената не се лути бе пер па и ти, ае другата 90 минути ќе играш у реду е. аијдфхбјсхбфхфдфбхдсфдсфхдсхфбхдсфбхдсф КРВТА ДА МУ ЈА ЕБАМ требаше отказ после Кротоне да јаде кртови да го изедат му ебам ќелавата неспособна глава. Мрш од екипава, мрш на 200 000 километри подалеку и ништо да немаш поврзано со Интер. МРШШШШШШШШШШШШШШШ
Буквално ја замислив ситуацијата како Спалети му се правда на Икарди со ова,ама моментот со кртовите беше врв..која ти е оваа клетва бе :pos: :pos: :pos:
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.989

Kajgana Shop

На врв Bottom