Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто е ужасен, можеби?Се супер, само ме чуди како е можно The greatest showman да не е номиниран во ниедна категорија!?
Мора за сите.Едно питање, дали мора за сите категории да се гласа или може пример за 5-6 само, зошто во гугл документов не глеам ѕвездички на прашањава ?
Последното прашање, она со оценувањето, го воведовме лани зашто првата година имаше 2 филма со ист број бодови на првото место, и после си го тупев мозокот што да правам. Вака - тој што е подобро оценет, тој победува. Не е којзнае колку важно тоа, секако не верувам дека пак би биле изедначени на врвот.Мора за сите.
Многу е неблагодарно да треба да оценуваш филм што го немаш гледано и не ти е даден избор да се прескокне.
Зборам за оние оценки од 1-10 на крај што треба да одговориш. Оние што ги немав гледано им ставив средна оценка од летерот што им стоеше. Некако тоа ми се виде ко најобјективно решение.![]()
Не мора да се гласа за сите категории, доволно е само за најдобар филм.Едно питање, дали мора за сите категории да се гласа или може пример за 5-6 само, зошто во гугл документов не глеам ѕвездички на прашањава ?
Оние филмови кои ги немате гледано, слободно оценете ги со 1, јас ќе ги избришам кецовите после, и решен проблем.
Хахаха, ОК, нема, само твојот.E gledaj da go izbrises mojot kec...![]()
DunkirkE gledaj da go izbrises mojot kec...![]()
Dunkirk